Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Το KYT στα Τεμένια , εν καιρό πανδημίας , αποτελεί μια υγειονομική βόμβα για τη Λέρο – Δεν εφαρμόζονται τα μετρά από μετανάστες και ντόπιους

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Το KYT στα Τεμένια , εν καιρό πανδημίας , αποτελεί μια υγειονομική βόμβα για τη Λέρο – Δεν εφαρμόζονται τα μετρά από μετανάστες και ντόπιους

303 προβολές

Το KYT στα Τεμένια , εν καιρό πανδημίας , αποτελεί μια υγειονομική βόμβα για τη Λέρο

Βλέπουμε καθημερινά την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία των μεταναστών τόσο στο Λακκί όσο και σε άλλες περιοχές του νησιού μας, βοηθούν με τον τρόπο αυτό τις συνθήκες επώασης και εξάπλωσης του ιού θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τη δική τους αλλά και τη ζωή όλων των πολιτών της Λέρου.

Βλέπουμε αρκετούς συμπατριώτες μας να μην τηρούν τα μέτρα της πολιτείας και του δήμου , αδιαφορούν εντελώς .

Δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν από τούς φορείς να τοποθετείτε  , δεν βλέπω τους αρμόδιους να παίρνουν μέτρα , οι επικεφαλής των παρατάξεων άφαντοι να τοποθετηθούν στο πρόβλημα. ο Δήμος παλεύει μόνος με αναρτήσεις και παρεμβάσεις.

Δυστυχώς τα ίδια ισχύουν και για πολλούς συμπατριώτες μας που χωρίς την αίσθηση του κινδύνου ακόμα κυκλοφορούν χωρίς να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και χωρίς να παίρνουν μετρά προφύλαξης.

Κάποιοι μάλιστα αδιαφορούν σε κάθε μετρό απαράδεκτα.

 

-Άμεσα να παρθούν αποφάσεις ώστε να περιοριστούν οι μετακινήσεις των μεταναστών με φύλαξη από τις αστυνομικές δυνάμεις στην πύλη των Τεμενίων προκείμενου να  ελέγχονται  οι μετακινήσεις.  

  • Να συνεχίσουν οι περιπολίες των αστυνομικών δυνάμεων  και να ενημερώνουν με μεγάφωνα  ότι οι συναθροίσεις  δεν επιτρέπονται.
  •  Η κυβέρνηση να συνεχίσει  τη μεταφορά των μεταναστών σε κλειστά κέντρα στην ηπειρωτική χώρα.
  • Να ενισχυθούν άμεσα από την πολιτεία νοσοκομείο και ΚΥΤ με προσωπικό.
  • Να ελεγχθούν οι Ευρωπαίοι επισκέπτες και να εφαρμοστεί ο κανόνας της καραντίνας ( Έχουμε επισκέπτες και κανένας δεν εφαρμόζει τα μέτρα καραντίνας και κανένας δεν ελέγχεται ) .

 

 Είμαστε κοντά στο να μας χτυπήσει την πόρτα η πανδημία και νιώθω ότι λίγοι έχουμε καταλάβει τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε .

ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΣΉΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ – ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ 

ΔΙΌΤΙ ΑΎΡΙΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΔΩ 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις