Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Η απώλεια του Βαγγέλη Μελαχροινάκη είναι τεράστια για την κοινωνία της Νισύρου.

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Η απώλεια του Βαγγέλη Μελαχροινάκη είναι τεράστια για την κοινωνία της Νισύρου.

455 προβολές

Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του καλού μου φίλου από τη Νίσυρο Βαγγέλη  Μελαχροινάκη.

Με τον αείμνηστο Βαγγέλη είχαμε άριστες σχέσεις τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και σε πολιτικό. Είχα την τιμή να βρίσκομαι πολύ κοντά με την οικογένεια του .

Ο Βαγγέλης Μελαχροινάκης υπηρέτησε το νησί της Νισύρου ως Αντιδήμαρχος αλλά και ως Πρόεδρος του ΔΣ και ξεχώρισε μέσα από τις αξίες που Πρέσβευε και την ανιδιοτελή αγάπη του για το όμορφο νησί της Νισύρου.

Ήταν από αυτούς που έβαλε πλάτη  και συνεργάστηκε μαζί μου για να μπορέσει η ΜΟΜΚΑ να τελειώσει μεγάλα έργα στο νησί αλλά και για να δώσουμε λύσεις σε πολλά  προβλήματα.

Δυστυχώς ο Βαγγέλης δεν είναι πλέον μαζί μας, πήγε να βρει την αγαπημένη του Δέσποινα αλλά αφήνει πίσω του αφανώς μεγάλο έργο στο δήμο Νισυρίων  αφετέρου δύο υπέροχα παιδιά το Φάνη και τη Μαρία που συνεχίζουν να είναι άξιοι και ωφέλιμοι άνθρωποι στην κοινωνία όπως εξάλλου ήθελε ο αείμνηστος Βαγγέλης.

Καλό παράδεισο φίλε Βαγγέλη και θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια .

Φάνη και Μαρία κουράγιο και να είστε πάντα καλά να τον θυμάστε.

 

 

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρου 

τ. Σύμβουλος ΥΠΕΘΑ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις