Αρχική Νέα Ελλάδας Γεωργιάδης: Να μην γίνουμε γουρούνια επειδή το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι απάντησε στον Τσίπρα για τη βάπτιση

Γεωργιάδης: Να μην γίνουμε γουρούνια επειδή το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι απάντησε στον Τσίπρα για τη βάπτιση

120 προβολές

Σε υψηλούς τόνους απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα που έχει προκύψει με τη βάπτιση στην οποία έγινε νονός. “Περίμενα ένα πείραγμα εν είδει χιούμορ, αλλά όλα αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας ο οποίος φυσικά το έβαλε στα πόδια, όπως συνήθως κάνει, ενώ όταν προσβάλλεις τον άλλον επί προσωπικού δεν επιτρέπεται να φεύγεις. Είναι ζήτημα αστικής ευγένειας την οποία προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν την έμαθε από τους γονείς του όταν έπρεπε” ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, κάνοντας λόγο για γελοία επιχειρήματα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα γιατί δεν ήθελε να μπλέξει την οικογένεια σε μια πολιτική διαμάχη που δεν την αφορά. “Αλλά αφού ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Ενιαίας Αρχής Συμβάσεων, δηλαδή στον κ. Γεώργιο Κατωπόδη, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το επιχείρημά του είναι ότι πλαστογράφησε σε συνεργασία με τον υπουργό Ανάπτυξης το έγγραφο για την ειδική άδεια τελέσεως του μυστήριου του παιδιού του. Μα πώς θα το πλαστογραφούσα; Αν εγώ παρουσίαζα πλαστό έγγραφο, ο πρώτος που θα έπρεπε να αντιδράσει δεν είναι αυτός που έχει πάρει την άδεια; ” τόνισε προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ποιος είναι ο κ .Κατωπόδης; Eίναι επιλογή του κ. Γεωργιάδη; Ο πρόεδρος που δήθεν συμμετείχε σε αυτή την υποθετική πλαστογραφία όπως την παρουσίασε ο κ. Τσίπρας προτάθηκε στη Βουλή για αυτή τη θέση από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και συγκεκριμένα από τον κ. Σταθάκη. Η ΝΔ σε αυτή την ψηφοφορία ψήφισε λευκό και εξελέγη με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Και έμεινε σε αυτή τη θέση καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του κ. Τσίπρα. Φαντάζεστε να ισχυρίζεται σοβαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο άνθρωπος που επέλεξε ο ίδιος είναι ένας πλαστογράφος και του είχαν δώσει τη θέση ως πλαστογράφος;” συνέχισε. “Είναι προφανές ότι το έγγραφο είναι απολύτως αληθές και όπως σας είπα έχει βεβαίωση βεβαίας χρονολογίας δια του ηλεκτρονικού συστήματος που δεν χωρά κανένα ανθρώπινο χέρι. Αν ήμουν πλαστογράφος, θα είχα παραιτηθεί αμέσως” συμπλήρωσε.

“Τόση είναι η πραγματική ευαισθησία του κ. Τσίπρα για το αδίκημα της πλαστογραφίας που ο ίδιος για το αδίκημα αυτό άλλαξε τον ποινικό κώδικα για να μην καταδικαστεί ο αδελφός του επί της ουσίας για πλαστογραφία, όπως και καταδικάστηκε. Να ζητήσει παραίτηση από τον εαυτό του κ. Τσίπρας που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο στη Βουλή των Ελλήνων”, τόνισε.

Ο κ. Τσίπρας, συνέχισε ο κ Γεωργιάδης, χρησιμοποίησε και ένα δεύτερο επιχείρημα. “Είπε ότι υπάρχει κώλυμα στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα διότι ο κ. Κατωπόδης είναι εποπτευόμενος από εμένα, ως υπουργού Ανάπτυξης και άρα δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι νονός του παιδιού διότι αυτό δημιουργεί μια σχέση εξάρτησης. Είναι λυπηρό. Είναι λυπηρό. Υπήρξε 5 χρόνια πρωθυπουργός και δεν γνωρίζει ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων δεν είναι εποπτευόμενη από τον υπουργό Ανάπτυξης Δεν είναι κατά βάση εποπτευόμενη από κανέναν υπουργό. Υπόκειται μόνο στον έλεγχο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και δεν έχει ούτε θα μπορούσε να έχει σχέση εξάρτησης από εμένα.

“Εγώ δεν θέλω να έχω καμία διακριτική μεταχείριση και όλα τα χρόνια όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι κάνω ελάχιστη χρήση των οποιωνδήποτε προνομίων. Στην προκειμένη περίπτωση οι γονείς του παιδιού, χωρίς καμία δική μου εμπλοκή επικαλούμενοι λόγους που δεν μπορώ να αποκαλύψω -αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε, καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι σοβαροί λόγοι που μια οικογένεια επικαλείται στην Πολιτική Προστασία – κατέθεσε στην αρχή τα δημόσια έγγραφα που πιστοποιούσαν αυτούς τους λόγους. Και επειδή η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη από πριν την απαγόρευση, η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να δώσει -όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ο κ. Χαρδαλιάς μου είπε περίπου δέκα – τέτοιου είδους εξαίρεση για να γίνει το μυστήριο” υπογράμμισε και απευθυνόμενος στον κ. Βούτση είπε: “Δεν πρέπει στην πολιτική μας αντιπαράθεση να χάσουμε την ανθρωπιά μας. Δεν θα γίνουμε γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας βάλει στη λάσπη”.

“Το μυστήριο έγινε με την παρουσία έξι ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του ιερέα. Ήταν αυτός μεγάλος κίνδυνος για τον COVID; Όχι. Είναι τεράστια υποκρισία την ίδια μέρα που καλούσαν σε 31 διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα και δήθεν αστυνομική βία, να τους πειράζει ότι ένας πατέρας που είχε ειδικό λόγο έπρεπε να βαπτίσει το παιδί του και νόμιμα πήρε μια νόμιμη άδεια; Είναι αυτή κάποιου είδους διακριτική μεταχείριση που εγώ είχα κάποιο μεγάλο όφελος να γίνω νονός τη συγκεκριμένη μέρα και έπρεπε να παρέμβω για να γίνει αυτή η διακριτική μεταχείριση; Σας έχει παρασύρει το Twitter και το Facebook. Πληρώνετε τα λεγόμενα bots, τους ψεύτικους λογαριασμούς να πετούν λάσπη. Φτάσατε να κάνετε πολιτικό ζήτημα ένα τροχαίο δυστύχημα και προσπαθείτε να παρασύρετε όλη την Ελλάδα σε αυτόν τον βόθρο που έχετε αποφασίσει να κάνετε την Ελλάδα για να χτυπήσετε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ντροπή σας. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης. Είστε όλοι Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ” πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

“Εύχομαι στον καθένα που μου λέει θέλω κι εγώ μια ειδική άδεια να μην χρειαστεί να έχει τους ειδικούς λόγους για να πάρει ειδική άδεια” είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις