Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Γεώργιος Φούγιαξης : Ανακοίνωσε την Υποψηφιότητα του για το Δήμου Νισυρίων

Γεώργιος Φούγιαξης : Ανακοίνωσε την Υποψηφιότητα του για το Δήμου Νισυρίων

108 προβολές

Νέα Υποψηφιότητα για το Δήμο Νισυρίων  !!!

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γεώργιος Φούγιαξης ανακοίνωσε ότι θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Νισυρίων 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φίλες και φίλοι
Είναι βέβαιο ότι οι πολιτικές συμπεριφορές, σε κάθε επίπεδο, οδηγούν τους πολίτες στην δυσαρέσκεια, την αμφισβήτηση και πολλές φορές στην απέχθεια απέναντι στην πολιτική και στους πολιτικούς.
Όχι άδικα, αφού πράξεις και νοοτροπίες αυτών που ασκούν εξουσία, δείχνουν έντονα ότι αγνοούν βασικές αρχές και θεμελιώδεις αξίες που θυσιάζονται στο βωμό της σκοπιμότητας και του πολιτικού κόστους ή οφέλους!!!
Σε έναν κόσμο, που συνεχώς μεταβάλλεται, σε μία εποχή, που τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, στο νησί μας είναι περισσότερα εκείνα που μας προβληματίζουν και λιγότερα εκείνα που μας ικανοποιούν. Περισσότερα τα αδιέξοδα από τις ευκαιρίες. Περισσότερη η απογοήτευση από την αισιοδοξία.
Είναι ανάγκη να αντικαταστήσουμε τις παλιές νοοτροπίες, με την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Να θέσουμε τις βάσεις για την Νίσυρο που ονειρευόμαστε. Να θέσουμε στο επίκεντρο της πολιτικής του Δήμου, την αποτελεσματικότητα, τον σοβαρό προγραμματισμό, την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και την υλοποίηση έργων και εργασιών, που έχουμε ανάγκη για την καθημερινότητά μας. Τον σεβασμό στα χρήματα των Νισυρίων, την διαφάνεια στην διοίκηση και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά τις αποφάσεις για ζωτικά θέματα, να τις παίρνουν οι Νισύριοι με δημοψηφίσματα.
Για όλους αυτούς τους λόγους, συμπατριώτες μας με όραμα και με πολλές ανησυχίες για τον τόπο μας, όπως όλοι μας, γνωρίζοντας τις απόψεις και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά, μου πρότειναν να είμαι επικεφαλής παράταξης που θα οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά.
Την αποδέχτηκα με σεβασμό και θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Με εκτίμηση
ΦΟΥΓΙΑΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις