Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Παυλής : Στο τέλος ξυρίζουν τον Γαμπρό

Γεώργιος Παυλής : Στο τέλος ξυρίζουν τον Γαμπρό

580 προβολές

Ο Μετρ της εξαπάτησης του Λεριακού Λαού, Μιχάλης Κόλιας “χτύπησε” και πάλι…..Αυτή την φορά βιάστηκε να αθωώσει τον εαυτό του ,σε μια υπόθεση που δεν είναι τελεσίδικη (Έχει γίνει ΕΦΕΣΗ (APPEAL)), Και την οποία ως είθισται παρουσίασε όπως αυτός ήθελε.

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζει ο Λεριακός Λαός ότι ΠΡΩΤΟΣ ο κ. Κόλιας κατέφυγε σε μήνυση προς το πρόσωπό μου, μόλις ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο της Λέρου.

Φυσικά ΠΟΤΕ δεν σας ενημέρωσε ότι η όλη αυτή η ψευδή μήνυση μπήκε στο ΑΡΧΕΙΟ με διαταγή του Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω , με την επικύρωση του Εισαγγελέα εφετών Ρόδου.Δηλαδή ο Γιώργος ΠΑΥΛΗΣ εξακολουθεί να έχει τον τιμητικό τίτλο του Πρεσβευτή της Λέρου στην Αυστραλία!

Ενημέρωσε για αυτή την εξέλιξη τον Λεριακό Λαό??…μα φυσικά ΟΧΙ!…Η..Ενημέρωση στο νησί είναι επιλεκτική ανάλογα εάν συμφέρει η όχι τον κ. Κόλια!

Με την Άδικη, ψευδή και συκοφαντική δίωξη μου στράφηκα δικαστικά εναντίον του προσώπου που εισηγήθηκε αυτή την μήνυση, άρα κατά του κ. Κόλια , για προσβολή της προσωπικότητα μου κατά την διάρκειά της προεκλογικής περιόδου των Δημοτικών εκλογών.

Η μέθοδος κατασυκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων είναι γνωστή στον κ. Κόλια!!

Προσωπικά δεν θέλησα ποτέ να στραφώ και κατά του Νομικού προσώπου του Δήμου Λέρου, Γιατί γνώριζα ότι μοναδικός υπεύθυνος ήταν ο κ. Κόλιας.

Προσπάθησε να Ποινικοποιήσει  έναν εθιμοτυπικό τίτλο ετών που και ο ίδιος χρησιμοποίησε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν!
Κρυωμένος λοιπόν πίσω από τον τίτλο του Δημάρχου “έσυρε” τον Δήμο σε έναν αχρείαστο Δικαστικό αγώνα, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του Δήμου, απλά για να ικανοποιήσει τα “εχθρικά αισθήματά του ” απέναντι Μου.

Η κρίση της πρωτοβάθμιας απόφασης είναι σεβαστή αν και δεν εστίασε στο πιο βασικό σημείο….Ένα άτομο που συκοφαντεί και εν γνώση του ψεύδεται ότι δήθεν αντιποιούμαι ένα επίτιμο αξίωμα, δεν μπορεί να Κρύβεται πίσω από την ιδιότητα του Δημάρχου.

Η διαμάχη μου ήταν και θα είναι προσωπική με τον κ. Κόλια.

Σε αντίθεση με αυτόν δεν θα επιβαρύνω ποτέ τον προϋπολογισμό του Δήμου και την καθημερινότητα των Δημοτών μας , που τη δεδομένη στιγμή έχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν.

Δηλώνω δε ότι όσα χρήματα μου εκδικαστούν από τις 500.000 ευρώ που ζητώ ως ηθική αποζημίωση , θα τα διαθέσω όπως πάντα για το καλό των συμπολιτών μας!!

Κύριε Κόλια…..Καλό είναι να αναβάλλεται για λίγο τους πανηγυρισμούς σας διότι όπως λέει ο Σοφός λαός μας “Στο τέλος ξυρίζουν τον Γαμπρό“.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λέρου 

<<Νέα Πορεία για τη Λέρο>>

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις