Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Παυλής για Άδωνι Γεωργιάδη : Πρώτοι σε όλη την Ευρώπη – Ξανά Υποψήφιος για το Δήμο Λέρου

Γεώργιος Παυλής για Άδωνι Γεωργιάδη : Πρώτοι σε όλη την Ευρώπη – Ξανά Υποψήφιος για το Δήμο Λέρου

591 προβολές

ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Αγαπητέ Υπουργέ…. Φίλε Άδωνη…
Αισθήματα υπερηφάνειας διακατέχουν εμένα και τον Ελληνικό Λαό για την μεγάλη επιτυχία που κατέγραψες στο Υπουργείο Ανάπτυξης, να φέρεις την Χώρα μας πρώτη στην έγκριση του Νέου ΕΣΠΑ (2021’2027).

Μια επιτυχία που δικαιώνει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν πιστέψει ότι είσαι ένα ανεκτίμητο Εθνικό Κεφάλαιο!!

Οι επιτυχίες σου που έχουν αντίκτυπο στις ζωές όλων μας είναι αναρίθμητες, αλλά μετρήσιμες για την άνοδο της Ελληνικής Οικονομίας.

Ανεβήκαμε 13 θέσεις στον διεθνή πίνακα ανταγωνιστικότητας, ξεμπλοκάρισες εμβληματικές επενδύσεις όπως αυτή του “Ελληνικού” και άλλα πολλά που δίνουν “Αέρα” υπεροχής της Χώρας μας Παγκοσμίως.!!!!

Προσωπικά εγώ σαν επικεφαλής του συνδυασμού “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ” σε συγχαίρω για ότι έχεις πετύχει γνωρίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται.

Λυπάμαι όταν σκέφτομαι πόσα πράγματα θα είχαμε πετύχει και για την αγαπημένη μου Λέρο αν ο Λαός μας είχε εμπιστευτεί στις εκλογές του 2019.

Αυτό θα γίνει στις επόμενες εκλογές όταν θα είμαι και πάλι Επικεφαλής του Συνδυασμού μας!!

Μπορεί η Πανδημία να μας κρατάει μακριά, γνωρίζεις όμως ότι καθημερινά σε σκέφτομαι και προσεύχομαι να είσαι δυνατός εσύ και η οικογένειά σου, ώστε να οδηγήσεις την Ελλάδα μας σε Νέες Πρωτιές.!!

Με Αγάπη και Σεβασμό ο Φίλος σου

Γιώργος ΠΑΥΛΗΣ
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λέρου «Νέα Πορεία για τη Λέρο»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις