Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Τα Δωδεκάνησα και ο θαλάσσιος χώρος του Αιγαίου αποτελούν τους πνεύμονες της χώρας μας !

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Τα Δωδεκάνησα και ο θαλάσσιος χώρος του Αιγαίου αποτελούν τους πνεύμονες της χώρας μας !

από 12nisospress
461 προβολές

Η  Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα,  αποτελεί μία  ιστορική μέρα , μία μέρα που εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα που υπενθυμίζουν σε όλους μας την ιστορική μας υποχρέωση να ανταποκριθούμε όποτε και αν χρειαστεί για να διαφυλάξουμε την εθνική μας ανεξαρτησία, την ελευθερία, την δικαιοσύνη και την δημοκρατία.

  Σήμερα σε πονηρούς καιρούς και με ένα γείτονα να εκμεταλλεύεται αθώες ψυχές προκειμένου να πετύχει τις επεκτατικές του βλέψεις, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι κάτω από βασικές αρχές που μας άφησαν οι προηγούμενες γενιές για να συνεχίσει ο Ελληνισμός να υπάρχει στους αιώνες.

Η Δωδεκάνησος και συγκεκριμένα η Λέρος και η Κώς μαζί με νησιά του Βορείου Αιγαίου σηκώνουν με σοβαρότητα και ευθύνη στις ανθρώπινες αξίες, το μεταναστευτικό. Oφείλουμε να σφυρηλατήσουμε την εθνική μας ενότητα και να βροντοφωνάξουμε ότι τα νησιά μας δεν θα γίνουν αποικίες που θα στοιβάζονται ψυχές.

Δεν πρόκειται για προάσπιση των συμφερόντων των νησιωτών αλλά για επιτακτική εθνική ανάγκη που οφείλουν όλες οι κυβερνήσεις να κατανοήσουν, διότι  τα νησιά και ο θαλάσσιος χώρος του Αιγαίου αποτελούν τους πνεύμονες της χώρας μας.

Χρόνια Πολλά

Χρόνια Πολλά στα Δωδεκάνησα μας .

Ψηλά τις γαλανόλευκες !

 

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις