Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ευχαριστήριο στο ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου και στην Ουρολογική – Χειρουργική Κλινική

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ευχαριστήριο στο ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου και στην Ουρολογική – Χειρουργική Κλινική

528 προβολές

Κύριοι Αρμόδιοι του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου ,

με αφορμή πρόσφατη επέμβαση μέλους της οικογένειας μου στην Ουρολογική – Χειρουργική  κλινική του νοσοκομείου μας  , νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διότι αποδεικνύουν σε ένα νησί στην εσχατιά της Ελλάδας πόσο σημαντικό είναι για όλους εμάς να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις ανάγκες των συμπατριωτών μας και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες .

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω το Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής Ιατρό Ουρολόγο κ. Μπαλιάκο Χαρίλαο, διότι πέρα από λαμπρός επιστήμονας, βάση των άριστων αποτελεσμάτων των πολλαπλών επεμβάσεων σε συμπατριώτες μας που το αποδεικνύουν, αποδεικνύει καθημερινά  το πόσο άνθρωπος είναι με την συνεχή ψυχολογική στήριξη στους ασθενείς αλλά και το  αμείωτο ενδιαφέρον του για κάθε ανάγκη που αντιμετωπίζουν.

Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής αλλά και του νοσοκομείου γενικότερα που καθημερινά και όχι μόνο στο δικό μας περιστατικό , δείχνουν τον επαγγελματισμό τους και την άριστη κατάρτιση τους που θα ζήλευαν κλινικές μεγάλων νοσοκομείων της χώρας .

Όλα τα παραπάνω δεν παύουν να με ικανοποιούν πέρα από πολίτη και ως αιρετό, διότι οι πράξεις αυτών των επαγγελματιών υγείας με γεμίζει με αίσθημα  ασφάλειας για όλη τη Λεριακή κοινωνία .

Μου  δίνεται επίσης  η ευκαιρία να ευχαριστήσω όλες τις Διοικήσεις  του Νοσοκομείου αλλά και την σημερινή, διότι κατά τη διαμονή του μέλους της οικογένειες μου στην κλινική του νοσοκομείου, διαπίστωσα  ότι η παροχή υπηρεσιών ήταν άριστη σε όλα τα επίπεδα ( ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , φαγητό και φροντίδα  ) και επιπλέον οι χώροι του νοσοκομείου μας με έκαναν να νιώθω υπερήφανος για το επίπεδο των δομών υγείας που έχουμε .

Τέλος είμαι από εκείνους που δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου όταν διαπιστώνω ότι κάποια πράγματα πάνε προς το καλύτερο για το γενικό καλό των συμπατριωτών μου και ασχέτως αν κάποιες φορές υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ πολιτικών προσώπων που σε καμία περίπτωση δεν θολώνουν την κρίση μου .

Με τιμή

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρου

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις