Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ: Θα ακολουθήσω τη γραμμή που βασίζεται στη λογική , τη γραμμή που εκφράζεται πολιτικά με επιχειρήματα για το συμφέρον του νησιού μας , την γραμμή που δεν καθοδηγείται από συμφέροντα και σενάρια.

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ: Θα ακολουθήσω τη γραμμή που βασίζεται στη λογική , τη γραμμή που εκφράζεται πολιτικά με επιχειρήματα για το συμφέρον του νησιού μας , την γραμμή που δεν καθοδηγείται από συμφέροντα και σενάρια.

273 προβολές

Αν και βρισκόμενος στην Αθήνα για σοβαρό θέμα υγείας μέλους της οικογένειας μου, δε μπορώ να αδιαφορώ για όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό υπονομεύοντας την πολιτική ζωή του τόπου, πράγμα που με θλίβει .

Βέβαια είναι ανούσιο να ασχοληθείς με κόντρες συμφερόντων και αντιπαραθέσεις ανθρώπων που απλά προσπαθούν να είναι στο προσκήνιο καπελώνοντας πολιτικά παλιότερους συνεργάτες αλλά και κάποιους ανίδεους πολιτικά που έχουν μετατραπεί σε πιόνια συμφερόντων.

Σε ότι αφορά την τηλεδιάσκεψη για το μεταναστευτικό έχω να δηλώσω τα εξής :

Ανούσιες αντιπαραθέσεις μπροστά σε έναν Υπουργό που αντιλήφθηκε την ανικανότητα στο να υπάρξουν κοινές αποφάσεις για το καλό του νησιού.

Τελικά ούτε σε τόσο σημαντικές αποφάσεις δεν είναι ικανοί κάποιοι να συνεργαστούν και να δείξουν κοινή γραμμή για το καλό του τόπου.

Θέλω να ενημερώσω όλους τους συμπατριώτες μου ότι παραμένω πιστός στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τις νέες κλείστες δομές που όπως αντιλαμβάνεστε δυστυχώς θα γίνουν και την ευθύνη έχουν  προσκείμενοι στην κυβέρνηση  δημοτικοί σύμβουλοι που όλοι γνωρίζουμε .

Επιμένω όμως να φωνάζω :

1. Άμεση αποσυμφόρηση του νησιού
2. Όχι στη δημιουργία νέας δομής.
3. Να κλείσουν όλες οι δομές εκτός του ΚΥΤ
4. Να ελεγχθούν άμεσα όλες οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο νησί για τη νόμιμη λειτουργία τους.
5. Να ανασταλούν για 5 χρόνια όλες οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας των κατοίκων της Λέρου.
6.Να ενισχυθεί οικονομικά αλλά και με προσωπικό ο Δήμος της Λέρου.
7. Άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπουργών για την ολοκλήρωση των έργων που είναι σε τελικό στάδιο.
8. Στελέχωση του Νοσοκομείου Λέρου

Όλα τα παραπάνω ανταποδοτικά για το βάρος που σηκώνει η κοινωνία της Λέρου με την υπάρχουσα δομή.

Εύχομαι τέλος κάποιοι να συλλογιστούν ότι τα βασικά προβλήματα του νησιού δεν έχουν να κάνουν με τον Δήμαρχο Λέρου.

Οι Δήμαρχοι έρχονται και παρέρχονται , τα προβλήματα μένουν .

Οφείλουμε να συμφωνούμε και να συνεργαζόμαστε σε κάθε καλή πρόταση που θα φέρει ανάπτυξη στον τόπο μας.

Θα ακολουθήσω τη γραμμή που βασίζεται στη λογική , τη γραμμή που εκφράζεται πολιτικά με επιχειρήματα για το συμφέρoν του νησιού μας , την γραμμή που δεν καθοδηγείται από συμφέροντα και σενάρια.

Θα μου πείτε ποια είναι αυτή η γραμμή;

Εγώ γνωρίζω … και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζει και η κοινωνία της Λέρου που δημοκρατικά την εκφράζει και θα την εκφράσει ξανά στην κάλπη.

 

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις