Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ευχές για το Νέο Έτος

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ευχές για το Νέο Έτος

165 προβολές

Φίλες και φίλοι

Το 2020 αποτέλεσε σίγουρα ένα έτος πρωτόγνωρων καταστάσεων, ένα έτος εμπειρίας, ένα έτος δοκιμασίας, ένα έτος υπενθύμισης της ψευδαίσθησης της παντοδυναμίας του ανθρώπου και ίσως ένα έτος αναθεώρησης για το πως πρέπει να ζούμε και τι πρέπει να αλλάξουμε.

Το 2020 πρωταγωνιστής, θύμα αλλά και ήρωας υπήρξε ταυτόχρονα η ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα που όποτε χρειάστηκε να πορευθεί με ενότητα , πειθαρχία και γνώση, επιβίωσε όλων των δύσκολων δοκιμασιών.

Η νέα χρονιά του 2021 αποτελεί χρονιά ορόσημο τόσο σε παγκόσμιο, εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

Είναι η χρόνια που όλοι μας θα δώσουμε τον αγώνα ενάντια στην πανδημία η χρόνια που είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσει η λογική και η επιλογή του εμβολίου θα μας δώσει πίσω την κανονικότητα στις ζωές μας και την ελευθερία μας!

Εύχομαι ολόψυχα το 2021 να αποτελέσει ένα έτος υγείας και προκοπής για το νησί της καρδιάς μας, για κάθε συμπατριώτη μας τόσο στη Λέρο όσο και σε κάθε γωνία του πλανήτη που υπάρχουν Λεριοί.

Το 2021 ας λάμψει η μοναδικότητα του καθενός μας και σαν ηλιαχτίδα να μας οδηγήσει σε ένα δρόμο ενότητας και δημιουργίας!

Ευτυχισμένο το 2021 με Υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα!

 

Καλή Χρονιά – Χρόνια Πολλά

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρου
Ιδιοκτήτης 12nisospress.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις