Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ευχαριστήρια επιστολή στο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου « Ανδρέας  Παπανδρέου »

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ευχαριστήρια επιστολή στο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου « Ανδρέας  Παπανδρέου »

415 προβολές

 Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε και να  ευχαριστούμε ανθρώπους που εκτελούν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία τα καθήκοντα τους στο χώρο της υγείας, μοιράζοντας  χαμόγελα στους πολίτες, δημιουργώντας μέγιστο αίσθημα  εμπιστοσύνης για το δημόσιο σύστημα υγείας.

Πριν λίγο καιρό μέλος της οικογένειας μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου « Ανδρέας  Παπανδρέου » με σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο έχριζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Θέλω εκ βαθέως της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλο το άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής ΩΡΛ του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για το επαγγελματικό ήθος , την ευσυνειδησία και την αφοσίωση που υπέδειξαν σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του συγγενικού μου προσώπου.

Όμως ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Κλινικής ΩΡΛ και θεράποντα ιατρό κ. Γεώργιο Κώστα, ο οποίος με τις πολύτιμες γνώσεις του, τον επαγγελματισμό του και το ενδιαφέρον του, όχι μόνο έκανε άμεση διάγνωση του προβλήματος υγείας,   χειρούργησε και με επιτυχία το μέλος της οικογένειας μου χαρίζοντας του καλύτερη ποιότητα ζωής. Το καθημερνό ενδιαφέρον του γιατρού και η αφοσίωση του στον ασθενή μας, γέμιζε συγκίνηση και κουράγιο . 

Τέτοιες κλινικές , τέτοιο προσωπικό και τέτοιοι γιατροί, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ως προς την προσφορά τους στο δημόσιο σύστημα υγείας και ως προς το έργο που επιτελούν, είναι πραγματικά πολύτιμοι για τα νησιά μας και τους ακρίτες μας !

Με άπειρη ευγνωμοσύνη και τιμή

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λέρου .

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις