Αρχική Θρησκεία Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Με την Δύναμη της Παναγίας μας όλα θα τα προσπεράσουμε – Χρόνια Πολλά !

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Με την Δύναμη της Παναγίας μας όλα θα τα προσπεράσουμε – Χρόνια Πολλά !

178 προβολές

Και Φέτος, η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, συμπίπτει με πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει έντονα η ελληνική κοινωνία, από την μία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτού του ύπουλου και επικίνδυνου εχθρού και από την άλλη με τις δεκάδες πυρκαγιών που καταστρέφουν τον πράσινο πνεύμονα της χώρας μας.

Όμως και ο φετινός εορτασμός της Μεγαλόχαρης δεν θα είναι διαφορετικός στις ψυχές μας , στην πίστη και σε κάθε ιερό ναό παρά την προσπάθεια αναχαίτισης της ραγδαίας εξάπλωσης της νόσου.

Η δύναμη της πίστης υπάρχει μέσα μας και απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο, δείχνοντάς μας το δρόμο της ελπίδας και της αισιοδοξίας ότι στο τέλος η ανθρωπότητα με τη βοήθεια της Παναγίας μας θα προσπεράσει κάθε πρόβλημα !

Χρόνια πολλά στους συνδημότες μας, στους επισκέπτες της Λέρου και σε όλον τον κόσμο.

Ιδιαίτερες ευχές στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες καθώς και στους απανταχού Λεριούς που δεν βρίσκονται κοντά μας για να συμμετέχουν με ευλάβεια και κατάνυξη μαζί μας στο « Πάσχα του Καλοκαιριού »

Χρόνια Πολλά !!!

 

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις