Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Επιστολή στήριξης και συμπόρευσης με την παράταξη του Μιχάλη Κόλια «Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για όλους ».

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Επιστολή στήριξης και συμπόρευσης με την παράταξη του Μιχάλη Κόλια «Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για όλους ».

388 προβολές

Επιστολή προς το Δήμαρχο Λέρου και επικεφαλής του Συνδυασμού « Λέρος με Όραμα  και Σχέδιο  για Όλους »κ. Μιχάλη Κόλια , απέστειλε ο  Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ .  

Η επιστολή του κ. Παλαπουγιούκ ανοίγει ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο και τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στα πολιτικά δρώμενα του νησιού της Λέρου .

Η επιστολή του κ. Παλαπουγιούκ : 

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνω για την πρόθεση μου  να συμπορευτώ στο πλευρό σας και στο πλευρό των συνεργατών σας, τόσο με την ψήφο μου στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου,  όσο και με την πολιτική δύναμη που έχω μέσα από την ουσιαστική προσφορά μου στην κοινωνία.

Επιπλέον, κ. Δήμαρχε, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας, προκειμένου να πλαισιώσω το Δημοτικό σας συνδυασμό  στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του 2023.

Η απόφασή μου αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη . Μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά,τα τελευταία χρόνια, έχω διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο μέλημα όσων ασχολούνται με αυτά είναι η στήριξη του συνόλου της κοινωνίας, αλλά και των ευπαθών ομάδων. Ο συνδυασμός σας κι εσείς προσωπικά έχετε ψηλά στην ατζέντα σας το εν λόγω θέμα. Σε όλη τη θητεία μου στα δημοτικά δρώμενα, όπως κι ο ίδιος καλά γνωρίζετε, δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανέναν να με κατευθύνει, ενώ στήριξα κάθε πρόταση που αποσκοπούσε στο καλό της κοινωνίας, μακριά από μικροπολιτικές και κατευθυνόμενες αντιπαραθέσεις που καμία θέση δεν έχουν στα σοβαρά θέματα, που καθημερινά ταλανίζουν τους πολίτες .   

Επιπρόσθετα, είναι  τοις πάσι γνωστό, πως κατά το παρελθόν έχω κάνει κριτική στον τρόπο με τον οποίο ασκήσατε πολιτική και είναι προφανές ότι σε πολλά θέματα είχαμε διαφορετικές απόψεις. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν αναιρεί το θαυμασμό μου για την πολιτική που εφαρμόζετε σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, βασική συνιστώσα για την ανάπτυξη ενός τόπου. Επιπλέον, επικροτώ τις προσπάθειες σας για να υλοποιηθούν μεγάλα και μικρά έργα στο νησί μας σε δύσκολους καιρούς για την οικονομία της χώρας μας.

κ. Δήμαρχε, αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα και κυρίως η αγάπη μας για τους Λεριούς και το κοινό μας ενδιαφέρον για τα καθημερινά τους προβλήματα. Είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακομη πιο πολλά δίνοντας στη Λέρο μας ό,τι της αξίζει.

Μαζί στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον!!!

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρου 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις