Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ποτέ δεν θα αντάλλαζα την ηθική μου στην Πολιτική για κάποια θέση – όλη η συνέντευξη .

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Ποτέ δεν θα αντάλλαζα την ηθική μου στην Πολιτική για κάποια θέση – όλη η συνέντευξη .

από 12nisospress
372 προβολές

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στον Νίκο Ιγνατίδη στο κανάλι Αιγαίο Τν και στην εκπομπή «Τα Νέα της Λέρου » ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ.

Ο κ. Παλαπουγιούκ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία θέση σε πρόταση από το Δήμαρχο Λέρου … τόνισε ότι έχει μάθει να κερδίζει τις θέσεις και όχι να του τις χαρίζουν .

Ο κ. Παλαπουγιούκ έκανε αναφορά στους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων λέγοντας  ότι έχουν εκτεθεί γιατί θέλουν το καλό της Λέρου και μάλιστα αναγνώρισε για τον κάθε ένα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά , τονίζοντας ότι τα κακά του κάθε επικεφαλής  τα κρατάει για την προσωπική του φαρέτρα.

Τοποθετήθηκε για το μεταναστευτικό και εξήγησε γιατί πρέπει να μπούμε στη λογική οικονομικής εκμετάλλευσης , επιπλέον εξέφρασε την άποψη του για την διοικήτρια του ΚΥΤ Λέρου κα Φιλιώ Κυπρίζογλου.

Μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στη Λέρο και εξήγησε γιατί επέλεξε να στηρίξει τον Αναστάσιο Τσαχαουργιανίδη.

Τελος έκανε αναφορά στην προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το σωματείο ερασιτεχνών αλιέων Λέρου .

 

 

 

 

 

Πηγή : Αιγαίο Τν – Νίκος Ιγνατίδης ( Τα Νέα της Λέρου )

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις