Αρχική Νέα Λέρου Γεώργιος Γεωργίου Παυλή: Ένας νέος Λαμπρός επιστήμονας διαπρέπει κάνοντας περιφανή τη Λέρο και την Ελληνική Ομογένεια .

Γεώργιος Γεωργίου Παυλή: Ένας νέος Λαμπρός επιστήμονας διαπρέπει κάνοντας περιφανή τη Λέρο και την Ελληνική Ομογένεια .

484 προβολές

Περιφανή την οικογένεια του , τους γονείς του, τη Λέρο από την οποία κατάγεται αλλά και ολόκληρη την Ελληνική Ομογένεια στην Αυστραλία , έκανε με την ορκωμοσία του ο Γεώργιος Γ. Παυλής παιδί του Γεωργίου και της Αρχοντούλας Παυλή , ο οποίος ορκίστηκε διπλωματούχος με πτυχίο στη Νομική αλλα και στα Οικονομικά .
Ο  Γεώργιος Παυλής  αποφοίτησε από το Νοtre Dame ενός εκ των παγκοσμίως διακεκριμένων πανεπιστημίων.

Ο πατέρας του Λαμπρού νέου Γεώργιος Παυλής  με υπερηφάνεια και συγκίνηση δήλωσε στην 12nisospress ότι είναι μεγάλη ευτυχία για μια οικογένεια να βλέπει τα μέλη της να προοδεύουν και να γίνονται χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία , επίσης ο Γιώργος Παυλής τόνισε ότι παρόλο που βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα μεγάλωσε τα παιδιά του με την σύζυγο του, δίνοντας τους ευκαιρίες να διαπρέπουν στη ζωή τους και είναι υπερήφανος που τις ακολούθησαν !

Το δημοσίευμα του Ελληνικού Κήρυκα της Αυστραλίας για την ορκωμοσία του Γεωργίου Παυλή του Γεωργίου :

Εμείς ως 12nisospress εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο λαμπρό νέο αλλά και την οικογένεια Παυλή  

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις