Αρχική Νέα Ελλάδας ΓΕΕΘΑ: Επιτρέπονται και πάλι τα επισκεπτήρια -Όλα τα μέτρα

ΓΕΕΘΑ: Επιτρέπονται και πάλι τα επισκεπτήρια -Όλα τα μέτρα

87 προβολές
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε τα μέτρα για τη σταδιακή άρση των περιορισμών που ισχύουν λόγω της  για της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στην ανακοίνωσή του, το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει την επαναφορά των επισκεπτηρίων και των επισκέψεων με αυστηρούς περιορισμούς, ενώ επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια του στρατού.
Αναλυτικότερα:
1. Επιτρέπεται η παρουσία επισκεπτών – καλεσμένων σε στρατιωτικές τελετές – ορκωμοσίες, καθώς και τα επισκεπτήρια σε στρατιωτικές μονάδες, με τους παρακάτω περιορισμούς:
Ο μέγιστος αριθμός προσκεκλημένων σε ορκωμοσίες και επισκεπτήρια να μην υπερβαίνει τους δυο επισκέπτες ανά άτομο.
Υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος ελέγχου self test, rapid test ή PCR, κατά την είσοδο στη μονάδα.
Παρουσία επισκεπτών μόνο σε εξωτερικούς χώρους, με τήρηση αποστάσεων και χρήση αλκοολούχων αντισηπτικών.
2. Επαναλειτουργία των γυμναστηρίων, για όλο το προσωπικό, σύμφωνα με τους υφιστάμενους από τον ΕΟΔΥ περιορισμούς, δίνοντας έμφαση στα παρακάτω:
Παρουσία ατόμων ανάλογα με τα τετραγωνικά, κατόπιν συντονισμού (ραντεβού) και με αναλογία ενός ατόμου ανά 10 τ.μ.
Τήρηση αποστάσεων μεταξύ αθλούμενων.
Καταγραφή στοιχείων αθλούμενων.
Χρήση αλκοολούχων αντισηπτικών και λοιπών ειδών ατομικής υγιεινής.
Καθαρισμό – απολύμανση των χώρων και των οργάνων γυμναστικής, μετά από κάθε χρήση.
Πέραν των ανωτέρω, αποτελεί ατομική ευθύνη η σχολαστική τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής, δίνοντας έμφαση στους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και στη χρήση μάσκας από το σύνολο του προσωπικού, σε όλους τους κλειστούς και εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις