Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Γ. Ιατρίδης: Η δημοτική αρχή Ρόδου έχει τραβήξει χειρόφρενο

Γ. Ιατρίδης: Η δημοτική αρχή Ρόδου έχει τραβήξει χειρόφρενο

69 προβολές

Την άποψη ότι η δημοτική αρχή Ρόδου έχει τραβήξει χειρόφρενο και στο τέλος δεν θα έχει τον χρόνο και τη δυνατότητα να υλοποιήσει τα έργα που είχε σχεδιάσει εξέφρασε στον «Sky Rodos» χθες ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Ιατρίδης.

Όσο για τον ανασχηματισμό τόνισε ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο τα πρόσωπα όσο το έργο που παράγεται.
«Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά τα έργο που γίνεται. Όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα. Κάποιος που ασχολείται με τα κοινά βλέπει ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που αρχικά είχαν σχεδιαστεί», τόνισε.

Ο κ. Ιατρίδης υπογράμμισε ότι δεν θα αποδοθούν για πολλούς λόγους τα αναμενόμενα στο νησί.
«Πιστεύω πως δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και να εγκαινιάσουν ένα έργο. Μέχρι και τα πάρκινγκ ανακάλυψαν τώρα. Είναι αδύνατον να προχωρήσει ο μεγάλος σχεδιασμός που είχε γίνει πριν να αναλάβει η δημοτική αρχή. Δεν θα αποδοθούν τα αναμενόμενα στο νησί. Είναι τραγικό αυτό γιατί ξεκινήσαμε με διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο. Η δημοτική αρχή έχει τραβήξει χειρόφρενο»
Σχετικά με τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων και ειδικά για την αντικατάσταση του κ. Αναστάσιου Σπανού τόνισε:
«Έχουν γίνει τραγικά λάθη.

Ο Τάσος Σπανός, ήταν εργατικός και προσέφερε. Στην πολιτική κάνεις διάλογο, διορθώνεις, βλέπεις και προχωράς. Στη δημοτική αρχή Ρόδου όμως όλα είναι μαύρα και άσπρα. Ο κ. Σπανός δούλεψε και το αποτέλεσμά του ήταν παραγωγικό. Τα κριτήρια έχει ο δήμαρχος και εκείνος είναι που πρέπει να απαντήσει. Το τρωτό σημείο ήταν οι διενέξεις του κ. Σπανού στη δημοτική ενότητα Αφάντου. Όταν ένας άνθρωπος δουλεύει και τα λάθη του είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει διάλογος και αυτό είναι το τρωτό σημείο της δημοτικής αρχής».

Σε ερώτηση αν είναι δυνατό να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις και να επανέλθουν τα πράγματα ο κ. Ιατρίδης τόνισε:
«Δεν μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Ο δήμαρχος έχει δημιουργήσει έναν κύκλο και πάνω σε αυτόν κινείται. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει κατακραυγή στο νησί. Δεν είναι τυχαία η αστοχία με τα σκουπίδια. Αυτό είναι μεγάλη δυσφήμιση και πρόβλημα που θα το πληρώσει πολύ η δημοτική αρχή. Ζούμε με την ελπίδα ότι θα έχουμε αποτέλεσμα και τελικά προκύπτει αστοχία που δεν περίμενε κανείς μας. Εγώ δηλώνω παρών γιατί πάνω από όλα είναι ο τόπος μας. Αν ήμουν δήμαρχος,  θα έβγαζα δύο και τρεις διαγωνισμούς. Γιατί μπορεί να γίνουν αστοχίες. Τώρα πάμε σε ένα εργολάβο και δεν ξέρω αν θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

ΠΗΓΗ: www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις