Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Γ. Αποστολάτος για τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του Ιατρικού Συλλόγου της Π.Ε Καλύμνου στα πλάισια της πανδημίας (VIDEO)

Γ. Αποστολάτος για τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του Ιατρικού Συλλόγου της Π.Ε Καλύμνου στα πλάισια της πανδημίας (VIDEO)

150 προβολές

Κατόπιν του σημερινού δ.τ. που έδωσε στην δημοσιότητα ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου, ο «Π.τ.Κ.» επισκέφτηκε τον Πρόεδρο του ΙΣΕΚ κ. Γεράσιμο Αποστολάτο, ο οποίος, παρόντος και του Γ.Γ. κ. Μιχάλη Μαύρου,  παραχώρησε συνέντευξη, αναφερόμενος στη δράση και τις παρεμβάσεις του ΙΣΕΚ αυτή την περίοδο της επιδημικής κρίσης.

 

 

(Οι χρήστες κινητών μπορούν να δουν την συνέντευξη στο κανάλι του “Π.τ.Κ.” στον σύνδεσμο https://youtu.be/fKLMnCLEHm8 )

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος ήταν αναλυτικός σε σχέση με τις δράσεις του ΙΣΕΚ, αλλά και τις προτάσεις που έγιναν από τον Σύλλογο, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας και δεν υπήρξε καμία διάθεση από μεριάς του για “πολεμικές” μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο τόπος και την συνεχή στήριξη που παρείχε προς όλες τις κατευθύνσεις ο Επιστημονικός φορέας των γιατρών της περιοχής.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΙΣΕΚ στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Ν. Μακαρούνας, ενώ ακολουθεί και το σημερινό δ.τ. του ΙΣΕΚ:

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις