Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί ΦΩΤΗΣ ΜΑΓΓΟΣ : Μία ξεχωριστή μέρα για τα Δωδεκάνησα. Μία ξεχωριστή μέρα για τους Λειψούς.

ΦΩΤΗΣ ΜΑΓΓΟΣ : Μία ξεχωριστή μέρα για τα Δωδεκάνησα. Μία ξεχωριστή μέρα για τους Λειψούς.

από 12nisospress
398 προβολές

Παρουσία του αντιπροέδρου της ελληνικής Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένου,του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή καθώς και ανώτατων αξιωματικών των ενόπλων μας δυνάμεων γιορτάσαμε την 72η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Πατρίδα μας, την Ελλάδα.

Υπό τους ήχους της τοπικής φιλαρμονικής παρέλασαν στρατιωτικά αγήματα οπλιτών και εθνοφυλάκων, τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Νόστος και μαθητών των σχολείων μας.


Στην ίδια τελετή τιμήσαμε τον αγαπημένο μας ΥΦΕΘΑ , πρώην Αρχηγό του ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή για την αγάπη του προς το νησί μας και την προσφορά του στην ακριτική Ελλάδα και την πατρίδα μας εν γένει, ανακηρύσσοντας τον Επίτιμο Δημότη Λειψών, με απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου.


Επίσης απονείμαμε τιμής ένεκεν αναμνηστική πλακέτα και στον Αντιπρόεδρο και στον Υφυπουργό.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου 2 ελληνικά F 16 πέταξαν ακριβώς πάνω από το χώρο της εκδήλωσης τη στιγμή του χαιρετισμού του υφυπουργού.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις