Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί ΦΩΤΗΣ ΜΑΓΓΟΣ : Αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στο γεφυρωτό προβλήτα τουριστικών σκαφών λιμένα Λειψών.

ΦΩΤΗΣ ΜΑΓΓΟΣ : Αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στο γεφυρωτό προβλήτα τουριστικών σκαφών λιμένα Λειψών.

190 προβολές
Αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στο γεφυρωτό προβλήτα τουριστικών σκαφών λιμένα Λειψών.
Μετά την αντικατάσταση των πίλλαρς προχωρήσαμε στην τοποθέτηση νέων φωτιστικών τεχνολογίας LED, μαζί με τους ιστούς τους, με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και τη βέλτιστη φωταγώγηση του προβλήτα του νησιού μας με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
Η σύγκριση των φωτογραφίών, πριν και μετά, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της τεράστιας αλλαγής που επήλθε στην εικόνα του λιμανιού μας, αλλά και στην ασφάλεια.
Σειρά έχει όλο το παραλιακό μέτωπο στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης του δήμου Λειψών, του ΔΗΛΙΤΑΠ και της ΕΕΤΑΑ για την εκπόνηση μελέτης ανάπλασης της χερσαίας ζώνης λιμένα Λειψών.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα.
Τα εμπόδια πολλά και πολλές φορές ανυπέρβλητα όμως δεν κάνουμε πίσω.
Το αποτέλεσμα πάντα μας δικαιώνει και γι αυτό αξίζει τον κόπο και τη θυσία.
Ευχαριστούμε θερμά τον

Alessandro Baldissera

για την αγορά των νέων αυτών φωτιστικών, το ΔΗΛΙΤΑΠ (

Λευτέρης Πέντες

,

Γιώργος Καρακατσάνης

) για την ανάληψη της δαπάνης των εργασιών τοποθέτησης και τη διεκπεραίωση των πολυδαίδαλων και χρονοβόρων διαδικασιών, καθώς και τον ηλεκρολόγο Μανώλη Ευαγγέλου που εκτέλεσε το έργο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις