Αρχική upro ΦΩΤΗΣ ΜΑΓΓΟΣ : Περισσότερο πράσινο, ακόμη μία διέξοδος για χαλάρωση και ψυχαγωγία αλλά και άπλετο φως για να μεγαλώνει η “μέρα” μας και να απολαμβάνουμε το ωραίο περιβάλλον που δημιουργούμε.

ΦΩΤΗΣ ΜΑΓΓΟΣ : Περισσότερο πράσινο, ακόμη μία διέξοδος για χαλάρωση και ψυχαγωγία αλλά και άπλετο φως για να μεγαλώνει η “μέρα” μας και να απολαμβάνουμε το ωραίο περιβάλλον που δημιουργούμε.

68 προβολές
H ανάρτηση του δημάρχου των Λειψών :   
Περισσότερο πράσινο, ακόμη μία διέξοδος για χαλάρωση και ψυχαγωγία αλλά και άπλετο φως για να μεγαλώνει η “μέρα” μας και να απολαμβάνουμε το ωραίο περιβάλλον που δημιουργούμε.
Με χρηματοδότηση απ το Πράσινο Ταμείο κατά 70% (117.000€) και του δήμου Λειψών σε ποσοστό 30% (50.000€) ολοκληρώθηκε η προμήθεια αστικού εξοπλισμού για την ανάπλαση του δημοτικού μας πάρκου και τμήματος του παραλιακού μετώπου.
-Φυτεύθηκαν δένδρα
-κατασκευάσθηκε υπαίθρια σκακιέρα στη θέση του συντριβανιού,
-τοποθετήθηκαν παγκάκια και μικροί κάδοι ανακύκλωσης σε διάφορα σημεία του νησιού
-και αντικαταστάθηκαν τα παλαιάς τεχνολογίας φωτιστικά με τους ιστούς τους.
Είναι το πρώτο απ’ τα 4 έργα που έχουν λάβει έγκριση χρηματοδότησης απ το Πράσινο Ταμείο.
Ακολουθεί:
-η κατασκευή υπαίθριου γυμναστηρίου στο χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου,
-η αναβάθμιση της παιδικής χαράς και του προαύλειου χώρου του νηπιαγωγείου καθώς και
-το σχέδιο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων (ΣΦΗΟ).
Δεν κόβουμε ταχύτητα ούτε στις ανηφόρες που συναντούμε.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για το σχεδιασμό και την εκτέλεση αυτού του έργου που αναβαθμίζει κατακόρυφα την αισθητική του νησιού μας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις