Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί Φώτης Μάγγος : Ολοκληρώθηκε το έργο της αντικατάστασης προβληματικού αγωγού αποχέτευσης

Φώτης Μάγγος : Ολοκληρώθηκε το έργο της αντικατάστασης προβληματικού αγωγού αποχέτευσης

229 προβολές
Ολοκληρώθηκε το έργο της αντικατάστασης του προβληματικού αγωγού αποχέτευσης και ανακατασκευής φρεατίων σε τμήμα μήκους 320 μέτρων της παραλιακής ζώνης λιμένα Λειψών, προϋπολογισμού 85.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους του Δήμου μας.
Οι εκσκαφές έβγαλαν στην επιφάνεια το τεράστιο πρόβλημα της διαρροής λυμάτων από τον αγωγό αλλά και της εισροής θαλασσινού νερού στο δίκτυο με άμεσες συνέπειες στην κακή λειτουργία του βιολογικού μας.
Η αρχή για τον εκσυγχρονισμό της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων ΕΕΛ έγινε.
Ακολουθεί παρέμβαση στο χώρο αυτόν καθαυτόν της εγκατάστασης σε συνεργασία με την ΠΝΑΙ.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δούλεψαν με υπερβάλλοντα ζήλο για τη σωστή λειτουργία του έργου κάτω από δύσκολες συνθήκες (βούρκο, μεγάλες ποσότητες θαλασσινού νερού κ.α) αλλά και τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι έδειξαν τεράστια υπομονή και συνεργατικότητα όσο διάστημα εκτελούνταν οι εργασίες.
Ευχαριστώ επίσης τον μηχανολόγο της περιφέρειας Ζαχαρία Παπαζαχαρίου για την εκπόνηση της μελέτης, το Δήμο Τρικκαίων για τη διενέργεια του διαγωνισμού και τον Σπύρο Κουλλιά για την άρτια επίβλεψη.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις