Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Ο Δήμος Κω εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Ο Δήμος Κω εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

79 προβολές

Σε κυανό χρώμα, ως ένδειξη στήριξης και προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, θα φωταγωγηθεί το Δημαρχείο Κω, αύριο Σάββατο 20 Νοεμβρίου, από τις 18.00 έως τις 22.00, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού.

Ο Δήμος Κω συμμετέχει με αυτό τον τρόπο στον εορτασμό, ως ένδειξη στήριξης της επετείου υπογραφής της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρωτοβουλία της Unicef και της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο των Ηνωμένων Εθνών, η 20η Νοεμβρίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και αποτελεί ευκαιρία για παιδιά και νέους να ενώσουν τις φωνές τους για θέματα που έχουν σημασία για τη γενιά τους – από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, την ψυχική υγεία, την εκπαίδευση, την εξάλειψη του ρατσισμού και των διακρίσεων – και να παρακινήσουν τους ενήλικες να συμβάλλουν, με κάθε δυνατό τρόπο, στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος χωρίς αποκλεισμούς.

Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις