Αρχική Νέα Λέρου Ευχετήριο Μήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

Ευχετήριο Μήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

142 προβολές

Το Θείο Δράμα των Παθών του Κυρίου που συμβολίζει τη μετάβαση από τον πόνο και την οδύνη στην ελπίδα και την τελική νίκη, ας αποτελέσει για όλους μας πηγή έμπνευσης για την αντιμετώπιση των σημερινών προσωπικών και συλλογικών δυσκολιών που βιώνουμε εν μέσω πανδημικής κρίσης.

Είναι παράλληλα μια ευκαιρία να αναδείξουμε αξίες όπως η αγάπη, η αλληλεγγύη και η αυτοθυσία για το συνάνθρωπο, αξίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μήνυμα της Ανάστασης που έχουμε ανάγκη σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ως κοινωνία.

Το Άγιο φως της Αναστάσεως να μας φωτίσει να πράττουμε το ορθό και το καλό, να μας οπλίσει με δύναμη, κουράγιο, αντοχή, αισιοδοξία και πίστη για το βέλτιστο, για να χαράξουμε νέους δρόμους δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου. Να τελειώσει ο Γολγοθάς για όλη την ανθρωπότητα!

Το φως της αλλαγής να λάμψει με ανθρωπιά, ενότητα, συνοχή, ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και συνεισφορά!

Kαλή Ανάσταση και Χαρούμενο ελπιδοφόρο Πάσχα με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ευημερία και ανάπτυξη για την πατρίδα μας και τον αγαπημένο μας τόπο, την Λέρο μας!

Χρόνια Πολλά!

Ευσταθιάδου Ιωάννα-Μαρία,

Ιδιοκτήτρια επισιτιστικής επιχείρησης και γραφείου μεσιτικών υπηρεσιών, Φοιτ. Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου/ Πολιτικής Υποδομών και Έργων Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις