Αρχική Νέα Λέρου Ευχετήριο Μήνυμα Γιάννη Σοροκάκη για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Ευχετήριο Μήνυμα Γιάννη Σοροκάκη για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

102 προβολές

Η χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του Θεανθρώπου αποτελεί τον μέγιστο συμβολισμό της ελπίδας για όλη την Χριστιανοσύνη.

Σε μια εποχή που η κοινωνία μας πλήττεται και δοκιμάζεται καθημερινά, σε μια πανδημική εποχή αβεβαιότητας, κρίσης αξιών και ανασφάλειας, αυτός ο συμβολισμός αποκτά διαφορετική διάσταση.

Η πίστη και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, που τους αγκαλιάζει όλους, για ένα μέλλον στο οποίο μπορεί κανείς να επενδύσει, να σχεδιάσει και να ονειρευτεί, είναι πιο αναγκαία από ποτέ άλλοτε.

Οι συμπατριώτες μας, τα παιδιά μας, όλοι μας, έχουμε την ανάγκη να δούμε αυτό το μέλλον με αισιοδοξία. Με ευχολόγια μόνο όμως δεν αλλάζει κάτι. Μόνο με αγώνες και μάχες της πρώτης γραμμής.

Εύχομαι από καρδιάς, οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να αποτελέσουν την αρχή μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να φέρουν σε όλους μας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία προκριμένου να ξεπεράσουμε όλοι μαζί ενωμένοι κάθε δύσκολη συγκυρία και να ατενίσουμε με περισσότερη σιγουριά, δράση και αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους, στους ομογενείς και τους ναυτικούς μας!

 

Γιάννης Σοροκάκης,

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

“Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει”

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις