Αρχική Νέα Λέρου Ευχές Γιάννη Σοροκάκη στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου

Ευχές Γιάννη Σοροκάκη στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου

167 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε Σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10.30π.μ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού μας.

Στην τελετή της κοπής παρευρέθησαν ο Πάτερ Δαμασκηνός όπου και ευλόγησε, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης “Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει” κ. Γιάννης Σοροκάκης μαζί με μέλη της παράταξης, ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ. Γιώργος Παλαπουγιούκ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ζυθεστιατόρων αλλά και του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων, καθώς και πλήθος επιχειρηματιών του τόπου μας.

Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον τέως πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Σιφουνιό ως προς την πολυετή δράση και προσφορά του.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της νέας καινοτόμας τουριστικής εφαρμογής “Exploring Leros” που σκοπό θα έχει την προβολή και προώθηση της Λέρου και των επιχειρήσεων της.

Ο κ. Γιάννης Σοροκάκης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική θητεία και το έργο του κ. Σιφουνιού και έδωσε τις ευχές του στο νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για μια παραγωγική και δημιουργική συνέχεια.

 

Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις