Αρχική Νέα Λέρου Ευχαριστήριο του Γεώργιου Κ. Παλαπουγιούκ στη Μαιευτική Κλινική του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου και στο Σύλλογο Αιμοδοτών Λέρου

Ευχαριστήριο του Γεώργιου Κ. Παλαπουγιούκ στη Μαιευτική Κλινική του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου και στο Σύλλογο Αιμοδοτών Λέρου

247 προβολές
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεώργιου Κ. Παλαπουγιούκ  ο οποίος μαζί με την σύζυγο του κ. Αναστασία Σιφουνιού  απέκτησαν ένα  υγιέστατο κοριτσάκι  .
Το ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Παλαπουγιούκ :  
Αυτή μικρούλα μου είναι η Ζωή !
Εγώ η μαμά σου και ο αδελφούλης σου ,θα κάνουμε τα πάντα να την γνωρίσεις σωστά με χαμόγελα βουτηγμένη στην ευτυχία.
Είσαι τόσο μικρή αλλά η χαρά που μας χαρίζεις σήμερα είναι τόσο μεγάλη γεμάτη τεράστιες συγκινήσεις !
Ευχαριστώ το θεό και το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου που για ακόμα μια φορά ήταν άψογοι, γεμίζοντας μας συγκινήσεις και υπερηφάνεια για την τεράστια προσφορά τους !
Συγκεκριμένα ευχαριστώ από καρδιάς τον Γυναικολόγο κ. Ευάγγελο Κρητικό , τον Προϊστάμενο της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής κ. Μουντάκη Δημήτριο , την Μαία κ. Ειρήνη Φραντζέσκου , την ειδικευόμενη μαία κ. Άννα Δράκου, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και το προσωπικό καθαριότητας.
Εύχομαι όλα τα νοσοκομεία μας να έχουν τέτοιες κλινικές και τέτοιους επαγγελματίες υγειονομικούς !!!
Μας κάνουν υπερήφανους και αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση !
Τέλος να ευχαριστήσω και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών της Λέρου και τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Ακογλάνη που ήταν σε ετοιμότητα στην περίπτωση που χρειαζόμασταν αίμα !
Σας ευχαριστούμε !!!!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις