Αρχική Νέα Λέρου Ευχαριστήρια Επιστολή της Ζαφειρούλας Παλαπουγιούκ – Καλανδράνη

Ευχαριστήρια Επιστολή της Ζαφειρούλας Παλαπουγιούκ – Καλανδράνη

195 προβολές

Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα να εισπράττω  τόσο ενδιαφέρον και τόση αγάπη από τη Λεριακή Κοινωνία και από επισκέπτες του νησιού που βρέθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής μου στο Δημοτικό Σχολείο του Λακκιού .

Ήταν συγκινητικό να βλέπεις να σε ρωτούν μικροί και μεγάλοι για το πως ένας ζωγράφος δημιουργεί το κάθε έργο του.

Με γεμίσατε δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσω !

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη για την βοήθεια του αλλά και τον ενδιαφέρον του , τη διευθύντρια  του Δημοτικού Σχολείου Λακκιού κ. Ζερβού-Έλληνα  Σοφία για την τιμή που μου έκαναν να φιλοξενήσουν τα έργα μου σε έναν τόσο ιστορικό και ιδιαίτερο χώρο , την διαδικτυακή εφημερίδα 12nisospress.com και τον ιδιοκτήτη και Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Παλαπουγιούκ για την συνέντευξη και την ανάδειξη της δουλειάς μου , τα μέλη της θεατρικής Ομάδας Λέρου που επισκέφθηκαν την έκθεση και με γέμισαν αισιοδοξία και ελπίδα , το Souper Market ΔΗΜΗΤΡΑ για την ευγενική χορηγία, τους δεκάδες πολίτες του νησιού μικρούς και μεγάλους που επισκέφθηκαν την έκθεση και με τίμησαν δίνοντας μου μεγάλη χαρά .

Ευχαριστώ  την οικογένεια μου  που σε κάθε καλλιτεχνική μου δραστηριότητα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν !

Τέλος την έκθεση την αφιερώνω στον άνθρωπο που με ενέπνευσε και με δημιούργησε, στον αείμνηστο σύζυγο μου Λεωνίδα Καλανδράνη .

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις