Αρχική Νέα Λέρου Ευχαριστήρια Επιστολή κ. Σιφουνιού Εμμανουήλ

Ευχαριστήρια Επιστολή κ. Σιφουνιού Εμμανουήλ

355 προβολές

Αγαπητοί Συμπατριώτες μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας οφείλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που με βοήθησαν να παραμείνω στη ζωή και να συνεχίσω  να χαίρομαι την οικογένεια μου .

Ευχαριστώ θερμά το γιατρό ακτινολόγο του Νοσοκομείου Λέρου, κ. Υφαντή Νικόλαο που με κάθε τρόπο και με όσα μέσα διέθετε και με οπλά του τις γνώσεις του και την υπομονή του αλλά και την ανθρωπιά που τον διακατέχει, έκανε άμεση διάγνωση μαζί με τους συνεργάτες – νοσηλευτές,  η οποία μου έσωσε τη ζωή .

Επιπλέον οφείλω να ευχαριστήσω το πλήρωμα του ελικοπτέρου (CHINOOK) του ΕΚΑΒ  , ιατρικό προσωπικό και στελέχη των Ε.Δ της πολεμικής αεροπορίας που με την άψογη επαγγελματική τους κατάρτιση  με διακόμισαν στο Νοσοκομείο  Ηρακλείου.

Τέλος τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου συγχαίρω  όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για να έχουμε ένα τέτοιο σύστημα υγείας που στην περίπτωση μου λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά .

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία 

Με εκτίμηση 

Σιφουνιός  Εμμανουήλ       

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις