Αρχική Νέα Λέρου ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

237 προβολές

Με αφορμή τον διπλό εορτασμό της 25ης Μαρτίου, και έχοντας υπόψιν την κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα μας, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στη Λέρο, αλλά και τις υπηρεσίες στις οποίες αυτοί εργάζονται, για την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν στο γενικό σύνολο του πληθυσμού που διαμένει στη Λέρο, αλλά και για την προσφορά τους στο Δήμο μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστώ ιδιαίτερα:

1. Τον διευθυντή, τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους που μεριμνούν για την καθαριότητα του νησιού.
2. Τον διευθυντή, τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους των Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου μας.
3. Όλο το προσωπικό που εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”
4. Την διοικήτρια και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λέρου
5. Τον Λιμενάρχη και όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος
6. Τον διοικητή και το προσωπικό της ΥΝΤΕΛ
7. Τον διοικητή και το προσωπικό του 588ΤΕ
8. Τον διοικητή, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λέρου για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσφέρουν στους κατοίκους.
9. Τους Αντιδημάρχους Λέρου, όλους τους συνεργάτες μου, καθώς και την κα Σπύρου Σοφία, ειδική συνεργάτιδα.
10. Όλους τους κατοίκους της Λέρου που συνεργάζονται υποδειγματικά με τις Αρχές και τις ανωτέρω υπηρεσίες.

Θέλω να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, με την πολύ καλή συνεργασία που είχα με το παραπάνω προσωπικό, είχα την ευκαιρία να αξιολογήσω την καθοριστική δουλειά και τον ζήλο με τον οποίο ανταποκρίθηκαν στις δύσκολες απαιτήσεις της εργασίας τους, κάνοντας πολλές φορές πράγματα πέραν από τις τυπικές εργασιακές τους υποχρεώσεις, πάντοτε με επαγγελματική υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Σας ευχαριστώ θερμά γιατί υποστηρίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τρόπο τις Υπηρεσίες σας, προκειμένου αυτές να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Σε αυτή την κρίση που χτύπησε ολόκληρη την ανθρωπότητα, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να τιμάτε την ξεχωριστή ιδιότητα που έχει ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς και εκφράζω για άλλη μια φορά την απόλυτη ικανοποίησή μου και τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους σας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις