Αρχική Νέα Λέρου ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

από 12nisospress
605 προβολές

Με την παρούσα επιστολή ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) κ. Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς και την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για τη δωρεά ενός οχήματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο Λέρου για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, COVID-19.

Τα συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών της κοινωνικής υπηρεσίας που παρέχει ο Δήμος Λέρου σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Ο Δήμαρχος Λέρου συγχαίρει ιδιαίτερα την εταιρεία Τoyota Ελλάς, η οποία αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε άμεσα, μέσω του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της, στοχεύοντας στην ουσιαστική και ενεργή στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τη συγκεκριμένη δωρεά, παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης των καταρτισμένων Στελεχών και Επιστημόνων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” ενώ όσον αφορά στα Δωδεκάνησα ωφελούνται τα νησιά Τήλου, Λέρου και Ηρωικής Νήσου Κάσου. .

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις