Αρχική Νέα Λέρου Ευσταθιάδου Ιωάννα-Μαρία : Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Δ. Κρεμαστινού

Ευσταθιάδου Ιωάννα-Μαρία : Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Δ. Κρεμαστινού

477 προβολές

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος, ένας σπουδαίος καθηγητής Ιατρικής που με αξιοπρέπεια και ευθύνη θήτευσε και ως Υπουργός Υγείας. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, αξιόλογος και λαμπρός επιστήμονας, ένας ένθερμος και ισχυρός πατριώτης, ένας πραγματικός αγωνιστής.

Θα μείνει για πάντα αλησμόνητος στις καρδιές μας, μέσα απο την απρόσκοπτη κοινωνική, επιστημονική, πολιτική και ακαδημαϊκή του παρουσία καθώς και από το αδιαμφισβήτητα ανιδιοτελές ερευνητικό και διδακτικό έργο του επί 35 χρόνια.

Η Γενέτειρα του Χάλκη φοράει τα μαύρα της σήμερα καθώς και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα. Τεράστια η προσφορά του και στα νησιά μας, όπου διετέλεσε απο το 2009 με συνεχή πορεία Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Αποτέλεσε μεγάλο συμπαραστάτη για την Λέρο μας καθώς αναμόρφωσε την ψυχική υγεία με πρότυπο το ψυχιατρείο Λέρου που από κοινωνικό όνειδος όπως το χαρακτήριζε τότε ο διεθνής Τύπος αναγνωρίστηκε ως πρότυπο ψυχιατρικό κέντρο.

Μας συμβούλευες πάντα για μια “σωστή” καρδιά γιατρέ και δάσκαλε μας, δικαιωματικά λοιπόν κατέχεις το βάθρο της καρδιάς μας, της ευγνωμοσύνης, της αναγνώρισης, της εκτίμησης και της αγάπης μας.

Θερμά Συλλυπητήρια στην Οικογένεια και τους Συνεργάτες του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι γιατρέ μας Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ.

Ευσταθιάδου Ιωάννα-Μαρία

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις