Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

169 προβολές
Όπως όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει, ζούμε δύσκολες στιγμές σε μια περίοδο υγειονομικής και οικονομικής αστάθειας. Τέτοιοι καιροί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν, απαιτούν ΕΝΟΤΗΤΑ. Προϋποθέσεις για να ευδοκιμήσει η ενότητα είναι:
• η καλή οργάνωση
• η συνεννόηση
• η αλληλεγγύη
• οι πρωτοβουλίες που γεννούν την αλληλεγγύη
• η καλή διάθεση για συνεργασία.
Τέτοιες στιγμές, οι κομματικές, ιδεολογικές, πολιτικές διάφορες μπαίνουν στην άκρη και προτάσσεται η εξασφάλιση του ύψιστου αγαθού της δημόσιας υγείας και η αποτελεσματικότερη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να δεχόμαστε οποιαδήποτε μορφή βοήθειας προσφέρεται, να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτή και κυρίως με όσους δεν είναι αρμόδιοι στον τομέα της υγείας.
Εν κατακλείδι, ως Δήμαρχος Πάτμου, θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, που απο την αρχή της πανδημίας προσπαθούν να βοηθήσουν το νησί μας ώστε να δοθούν λύσεις.
Χαρακτηριστικές προσπάθειες τους είναι:
▪︎η προμήθεια θαλάμου απομόνωσης για ασθενείς Covid-19
▪︎η προμήθεια θαλάμου ελέγχου των επισκεπτών του Κέντρου Υγείας
▪︎η σημαντική πρωτοβουλία με το πρόγραμμα “ΝΗΣΙΔΑ” για τη στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα ρευστότητας που προκάλεσε η πανδημία
▪︎η πρόσφατη προμήθεια του Κέντρου Υγείας με ιατρικό εξοπλισμό και τεστ αντισωμάτων με σκοπό της στήριξη της προσπάθειας απέναντι στο Covid-19.
Θα ήταν παράλειψη, να μην εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, Γιασιράνη Χαρούλα, για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή της από τη στιγμή της έξαρσης της πανδημίας στη Πάτμο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις