Αρχική Νέα Λέρου Ευχαριστήριο της Διευθύντριας του 1ου Γυμνάσιου Λέρου ( Μπελλενίου Γυμνασίου ) κας Μαρίας Παπαφώτη – Βασιλάκου

Ευχαριστήριο της Διευθύντριας του 1ου Γυμνάσιου Λέρου ( Μπελλενίου Γυμνασίου ) κας Μαρίας Παπαφώτη – Βασιλάκου

194 προβολές
Η ανάρτηση της Διευθύντριας του 1ου Γυμνάσιου Λέρου ( Μπελλενίου Γυμνασίου ) κας Μαρίας Παπαφώτη – Βασιλάκου για την επιτυχημένη χοροημερίδα του σχολείου: 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στον κατάμεστο -κατά γενική ομολογία- πολυχώρο «Άρτεμις» στηρίζοντας τους μαθητές μας στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής τους εκδρομής στη Βουλή των Ελλήνων.
Τον Δήμαρχο Mixalis Kolias, Κόλιας Μιχάλης και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Βασίλης Μεραμπελιώτης για την πολύτιμη βοήθειά τους στη βελτίωση των υποδομών του Σχολείου μας, αλλά και για τη σημερινή τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στην χοροημερίδα μας.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Stella Arapi, για την συνδρομή τους στην κατασκευή του Εργαστηρίου Τεχνολογίας και για την ουσιαστική μέχρι σήμερα συνεργασία μας και προσφορά τους. Επίσης, το Σύλλογο Διδασκόντων, που με πλαισιώνει στο ξεκίνημα της νέας μου πορείας ως Διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου, του παλαιότερου ιστορικού σχολείου, αλλά τόσο σημαντικού στα εκπαιδευτικά πράγματα του τόπου μας.
Απευθύνω από τα βάθη της καρδιάς μου τα θερμότερά μου ευχαριστήρια για τα τόσο επαινετικά και θερμά λόγια σας για το πρόσωπό μου, τα οποία μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια αυταπάρνηση κι αγάπη να μάχομαι για τη βελτίωση του Σχολείου μας προς όφελος των μαθητών μας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις