Αρχική Νέα Λέρου Ευχαριστήρια επιστολή οικ. Ακογλάνη Πέτρου

Ευχαριστήρια επιστολή οικ. Ακογλάνη Πέτρου

από 12nisospress
402 προβολές

Κατόπιν μιας αρκετά δύσκολης περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισε το παιδί μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν πέραν του δέοντος και της ιδιότητάς τους.

Τον διοικητή του νοσοκομείου μας κύριο Στασινόπουλο Βασίλειο
Τον υποδιευθυντή κύριο Τσαχουριανίδη Αναστάσιο
Τον διευθυντή Παιδιατρικής κλινικής κύριο Ταλιαμπούρη Νικήτα
Τον αναισθησιολόγο κύριο Βαγγέλη Σπύρο
Τον πνευμονολόγο κύριο Φούρναρη Εμμανουήλ
Την διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής κυρία Αντιάρτη Θεοδώρα
Τους καρδιολόγους κυρίους Σακελλαρίου Μιχαήλ και Αποστολοπούλου Βάσια
Την διευθύντρια νοσηλευτικού προσωπικού κυρία Καρπαθίου Σοφία
Την υποδιευθύντρια νοσηλευτικού προσωπικού Φωτίου Μαρία
Τον συμπατριώτη μας Θοδωρή Κοντραφούρη(ακτινολογικό νοσοκομείου Κρήτης)
Ευχαριστούμε επίσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΤΕΠ του νοσοκομείου μας, το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής, του Ακτινολογικού, του Αξονικού Τομογράφου και το προσωπικό του Χειρουργείου, καθώς και τα παιδιά του ΕΚΑΒ Λέρου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ ιατρό κύριο Μαρκάκη Ευάγγελο για την αμέριστη συμπαράσταση του στο παιδί μας!

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε ένα ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας στο βουλευτή Δωδεκανήσου κύριο Παππά Ιωάννη καθώς και τη συνεργάτιδα του κυρία Κούλλαρου Νατάσα , , τον κύριο Λουλουδιά Στυλιανό και τον κύριο Πιτταροκοίλη Εμμανουήλ για προσωπικούς λόγους.

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περάσαμε σαν οικογένεια, ακούσαμε πολλά, μας έκαναν ποιο δυνατούς να παλέψουμε για την αλήθεια και το καλό του νησιού μας.

Τελειώνοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Λέρου κύριο Κόλια Μιχαήλ και σε όλους τους συμπατριώτες μας για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους!

Ευχόμαστε σε εσάς και στις οικογένειες σας ό,τικαλύτερο και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ !

 

 

Οικογένεια

Ακογλάνη Πέτρου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις