Αρχική Νέα Λέρου Eτήσια γενική απολογιστική συνέλευση μελών του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου ΑΡΤΕΜΙΣ,

Eτήσια γενική απολογιστική συνέλευση μελών του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου ΑΡΤΕΜΙΣ,

από 12nisospress
452 προβολές

Δελτίο τύπου Γενικής Συνέλευσης (3/3/24)

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00 διεξήχθη η ετήσια γενική απολογιστική συνέλευση μελών του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου ΑΡΤΕΜΙΣ, στο προεδρείο ανέλαβαν ομόφωνα οι : Νίκος Φωκάς -πρόεδρος, Αργύρη Γέρου και Ανθή Μαργαρώνη – γραμματεία.

Ο πρόεδρος του ΚΕΠΕΑ ΆΡΤΕΜΙΣ, Αντώνης Νταλλαρης ενημέρωσε για τα πεπραγμένα της περιόδου 2023 και για το επερχόμενο σχέδιο δράσεων για το έτος 2024

Η ταμίας του ΚΕΠΕΑ ΆΡΤΕΜΙΣ, Παναγιώτα Κοντογιωργακη, παρουσίασε την έκθεση του απολογισμού για το έτος 2023, η οποία ελέγχθηκε από την εξελικτική επιτροπή και ομόφωνα εγκρίθηκε και από το Διοικητικό συμβούλιο, το προεδρείο και τα μέλη του φορέα.
Ακολούθησε ενημέρωση δράσεων και σύντομος απολογισμός πεπραγμένων από την υπεύθυνη του τμήματος ζωγραφικής και αγιογραφίας Αγγελική Μάγγου. Ομοίως και από την υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος του ΚΕΠΕΑ ΆΡΤΕΜΙΣ Ζαχαρούλα Χατζηκωνσταντίνου.

Τέλος η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις