Αρχική Θρησκεία ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

74 προβολές

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη μας κ.κ.Παΐσιο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 2/8/2022, ο απερχόμενος Λιμενάρχης Λέρου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ν.Κουτσοδόντης συνοδευόμενος από τον αντικαταστάτη του Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Ανδριανή, στα πλαίσια παράδοσης-παραλαβής του Λιμεναρχείου.

Ο Μητροπολίτης μας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.Στέφανο, εδέχθη με μεγάλη χαρά τους Ανωτέρους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο «Πατριαρχείο».

Στα πλαίσια της επισκέψεως αντιλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ενώ ο απερχόμενος Λιμενάρχης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την άψογη συνεργασία που υπήρχε κατά την διάρκεια της θητείας του.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον απερχόμενο Λιμενάρχη και του ευχήθηκε «και εις ανώτερα», ενώ παράλληλα καλωσόρισε τον νέο Λιμενάρχη και του ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» και «καλή δύναμη» στα νέα του καθήκοντα.

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις