Αρχική Νέα Λέρου ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΛΕΡΟΥ: Είναι ντροπή και αίσχος η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε έναν Σύλλογο που προσφέρει ζωή!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΛΕΡΟΥ: Είναι ντροπή και αίσχος η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε έναν Σύλλογο που προσφέρει ζωή!

από 12nisospress
692 προβολές
Μετά από 40 αφίσες που αφισοκολλήθηκαν , μετά από 32 έντυπες προσκλήσεις που στάλθηκαν σε καταστήματα, υπηρεσίες και ορισμένους πολίτες, μετά από email που στάλθηκαν σε συλλόγους και αιμοδότες η κοινωνία ανταποκρίθηκε προς εμάς ερχόμενοι στην εκδήλωση μας 5 άτομα του Δημοτικού Συμβουλίου (συμπολίτευσης+ αντιπολίτευσης)και άλλα 5 άτομα αιμοδότες και πολίτες.
Πρώτη φορά στα χρονικά η Επιτροπή Νέων πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει εξ ολοκλήρου τέτοιου είδους εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη και για να γιορτάσει την επέτειο των 25 χρόνων ίδρυσης του Συλλόγου.
Τα παιδιά και ή εκδήλωση τους δεν εκτιμήθηκε όσο και από όσους θα έπρεπε.
Αυτή η εικόνα έκανε τα παιδιά να απογοητευτούν. Είναι ντροπή και αίσχος η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε έναν Σύλλογο που προσφέρει ζωή!
Σίγουρα στα τόσα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου κάθε οικογένεια στο νησί θα μας έχει χρειαστεί έστω και μια φορά!
Ο Σύλλογος Θα συνεχίσει να προσφέρει ακριβώς το ίδιο όπως έπραττε όλα αυτά τα 25 χρόνια. Αλλά θεωρείται αδύνατον να εξυπηρετούν 200 άτομα ένα νησί 8.000 κατοίκων και όχι μόνο!
** Και πάλι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.         ΑΚΟΓΛΑΝΗΣ ΠΈΤΡΟΣ 
Η ΑΡΧΗΓΌΣ ΤΗΣ ΤΕΝΕΑΛ    ΣΙΦΟΥΝΙΟΎ ΙΣΙΔΏΡΑ
*

Ο Σύλλογος ανακαλεί την μια παράγραφο από την τελευταία ανακοίνωση ως προς την “ανοιχτοχεριά” .Θα συνεχίσει να προσφέρει ακριβώς το ίδιο όπως έπραττε όλα αυτά τα 25 χρόνια. Αλλά θεωρείται αδύνατον να εξυπηρετούν 200 άτομα ένα νησί 8.000 κατοίκων και όχι μόνο!
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις