Αρχική Νέα Λέρου Εθελοντές Αιμοδότες Λέρου : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Εθελοντές Αιμοδότες Λέρου : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

68 προβολές
18/2/2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας μας παρουσία του Θεοφιλεστατου κ.κ.Στεφανου Κατε ,του Δημάρχου Λερου κυρίου Κολλια Μιχάλη,  των αντιδημάρχων κυρίων Μπιλλη Νεκτάριου και Γρεκου Άκη, του υποψήφιου κ Καππανδριτη,  του Διοικητη του ΚΘΛΕΡΟΥ .Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο κύριος Κωττακης Τιμόθεος, η Υποδιευθυντρια του ΔΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ κα Κυπραιου Βαλια και αρκετοί άλλοι.

Η Υπαρχηγός της Νεολαίας(Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ.) απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου του Συλλόγου ,  ο οποίος για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ευχαρίστησε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Ρεπαπή Ιωάννη καο τον κύριο Μεραμπελιώτη Βασίλη για τις προσφορές τους προς τον Σύλλογο!
Επεσήμανε ότι ο Σύλλογος μας θα είναι παρών για να βοηθήσει όσους τον χρειάζονται!Υπενθυμισε ότι την επόμενη εβδομάδα έχουμε την πρώτη τριήμερη αιμοδοσία του έτους!
Τα μέλη  του ΔΣ και τα παιδιά της Επιτροπής Νέων εύχονται περαστικά και σιδερένιοι στον πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Ακογλάνη Πέτρο και την αντιπρόεδρο κυρία Καρπαθίου Σοφία!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις