Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΧΑΛΚΗ : Εργασίες επισκευής στο ελικοδρόμιο

ΧΑΛΚΗ : Εργασίες επισκευής στο ελικοδρόμιο

από 12nisospress
267 προβολές

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση επισκευής του Ελικοδρομίου Χάλκης από κλιμάκιο της Πολιτικής Αεροπορίας και από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Χάλκης, με ενέργειες των δύο Αντιδημάρχων του Δήμου, κ. Ρουσσάκη Βασίλειου και της κ. Βογιατζόγλου Αγγελικής.

Μετά από αίτημα που απέστειλε ο Δήμος Χάλκης στον Γενικό Διευθυντή Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Κορμά, ειδικό κλιμάκιο επισκέφτηκε το νησί έτσι ώστε να μπορέσει να καταγράψει όλες τις βλάβες αλλά και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει κάποιες από αυτές, όπως για παράδειγμα τη φωταγώγηση της πίστας προσγείωσης/ απογείωσης κατά τις νυκτερινές ώρες, που ήταν και η σημαντικότερη.

«Οι εργασίες πυρασφάλειας, υδροδότησης και λοιπού ηλεκτροφωτισμού έχουν ήδη καταγράφει και προχωράμε άμεσα στην αποκατάστασή τους από συνεργεία του Δήμου. Σε ένα από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια θα ψηφιστεί και ο κανονισμός λειτουργίας του έτσι ώστε να υπάρχει συνετή, προγραμματισμένη και ασφαλής χρήση του.

Δεν υπάρχουν λόγια για να τονίσουμε τη σπουδαιότητα και σημασία αυτού του έργου για το νησί της Χάλκης, καθώς με το έργο αυτό θα διευκολυνθεί η διακομιδή ασθενών σε επείγοντα περιστατικά και θα ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των μόνιμων κατοίκων του νησιού.

Ο Δήμος Χάλκης ευχαριστεί την Διοίκηση της Πολιτικής Αεροπορίας και το τεχνικό κλιμάκιο που επισκέφτηκε το νησί μας για την ενεργοποίηση ξανά του χώρου προσγείωσης – απογείωσης του Ελικοδρομίου» επισήμανε ο δήμαρχος του νησιού Άγγελος Φραγκάκης.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις