Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Επίθεση του Βαγγέλη Μανδρακού εναντίον του περιφερειάρχη

Επίθεση του Βαγγέλη Μανδρακού εναντίον του περιφερειάρχη

148 προβολές

Την οργίλη αντίδρασή του για το ύφος και το περιεχόμενο της επίθεσης που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηλίας Τσέρκης, εξέφρασε μιλώντας στον “sky Ρόδου” ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, γιατρός, Βαγγέλης Μανδρακός.

Ο κ. Μανδρακός «απασφάλισε» και ήταν καταπέλτης εναντίον της περιφερειακής αρχής και του Γραφείου Τύπου της, κάνοντας λόγο για κατάπτυστη ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς το πρόσωπο ενός καταξιωμένου επιστήμονα, του προέδρου του επιστημονικού κλάδου της περιοχής μας, η οποία παράλληλα αφήνει άθλια υπονοούμενα ότι κάποιοι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και ότι μπορεί να αποκρύπτουν κρούσματα.

«Ο Πολάκης είναι πρόσκοπος μπροστά τους, ως προς το ύφος που χρησιμοποιούν με την πολάκιο τακτική του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, καθυβρίζοντας όποιον προσπαθεί να σταθεί απέναντι από τον κ. Χατζημάρκο», δήλωσε φανερά αγανακτισμένος ο κ. Μανδρακός.

Επίσης τόνισε ότι ο Περιφερειάρχης επιχειρεί να μετατρέψει την κομματική οργάνωση της ΝΔ σε κλαμπ Χατζημάρκου, κάνοντας λόγο για παθολογική κατάσταση, σημειώνοντας ωστόσο ότι κανείς δε νοσταλγεί εποχές Ντε Βέκκι που επιχειρούν ορισμένοι με τα τεχνάσματά τους.

 

ΠΗΓΗ : www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις