Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάρπαθος Επιστολή του δημάρχου Καρπάθου στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανεα

Επιστολή του δημάρχου Καρπάθου στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανεα

235 προβολές

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανεα απέστειλε ο δήμαρχος Καρπάθου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός οτι ενώ δεν υπάρχουν κρούσματα στο νησί της Καρπάθου, αυτό υπάρχει καταγεγραμμένο στα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, στη σχετική επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμε Πρόεδρε, κ. Αρκουμανέα.

Είναι η τρίτη φορά που η επίσημη ανακοίνωση του Ε.Ο.Δ.Υ. αναφέρει ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί της Καρπάθου, χωρίς αυτό να ισχύει. Αντιλαμβανόμαστε ότι το έργο σας είναι τιτάνιο, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους στα χιλιάδες κρούσματα που ανακοινώνετε καθημερινά. Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος που δεν διαμαρτυρήθηκα, προσωπικά σε εσάς, προηγουμένως.

Όμως, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Αφενός, επειδή ενόψει τουριστικής περιόδου, δημιουργείται μείζον ζήτημα σε όσους προγραμματίζουν τα ταξίδια τους από τώρα, όταν βλέπουν ανά τακτά διαστήματα κρούσματα στο νησί μας. Αφετέρου, επειδή δημιουργείται σύγχυση στους Δημότες του Νησιού, όταν εμείς αρμοδίως τους πληροφορούμε πως δεν υπάρχουν κρούσματα και ο Ε.Ο.Δ.Υ. αναφέρει το αντίθετο.

Σας παρακαλώ λοιπόν θερμά, να ελέγξετε από που προκύπτει το επαναλαμβανόμενο αυτό λάθος και να το διορθώσετε άμεσα, δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες.»

Κάρπαθος 17 Μαρτίου 2021

Ο

Δήμαρχος Καρπάθου

 Ιωάννης Θεμ. Νισύριος

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις