Αρχική Νέα Λέρου Επίσκεψη μαθητών της Δ’1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας στον Δήμαρχο Λέρου.

Επίσκεψη μαθητών της Δ’1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας στον Δήμαρχο Λέρου.

93 προβολές
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Λέρου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, όταν μαθητές της Δ1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από τον Δάσκαλο τους κ. Χατζηγιαννάκη Κυριαζή.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Άκη Γρεκού και του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Καστή, υποδέχτηκαν τους μικρούς μαθητές και τον δάσκαλό τους, ακούγοντας τους προβληματισμούς των παιδιών, αναφορικά με το μείζον πρόβλημα της πρόσβασης των ΑμΕΑ στους κοινόχρηστους χώρους του νησιού.
Οι μαθητές ήταν ιδιαίτερα καταρτισμένοι σχετικά με το εν λόγω πρόβλημα, αναπτύσσοντας τις απόψεις τους προς τους αιρετούς, γεγονός που προκάλεσε θετική εντύπωση για το επίπεδο της μόρφωσης που λαμβάνουν τα παιδιά στα σχολεία του νησιού μας.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λέρου αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και τον Δάσκαλό τους για την επίσκεψη, ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με τις ποικίλες δράσεις του Δήμου Λέρου σχετικά με την κατά το δυνατόν εξάλειψη του συγκεκριμένου προβλήματος, αναφέροντας μεταξύ των άλλων, τα έργα του Δήμου Λέρου, όπως είναι η συμμετοχή του Δήμου Λέρου στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” για την κατασκευή ραμπών πρόσβασης και WC ΑμΕΑ σε σχολεία του νησιού, την προμήθεια και τοποθέτηση τεσσάρων συστημάτων πρόσβασης ΑμΕΑ στις παραλίες των Αλίντων-Γούρνας-Παντελίου και Ξηροκάμπου, καθώς και την κατασκευή ραμπών πρόσβασης ΑμΕΑ σε διάφορα σημεία του νησιού, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας..
Τέλος, τα παιδιά επέδωσαν την παρακάτω επιστολή, η οποία συντάχθηκε λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις όλων των μικρών μαθητών της Δ1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις