Αρχική Νέα Λέρου ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

168 προβολές
Την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας μετέβη στο Φαρμακονήσι, το οποίο υπάγεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Λέρου, όπου παρέστη στην τελετή εορτασμού των 100 ετών από την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ.κ. Στέφανου, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, Ιερέων, λοιπούς εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και των στρατεύσιμων νέων μας.
Κατά την παρουσία του στο Φαρμακονήσι ο Δήμαρχος Λέρου μετέβη επίσης και στο επιτηρητικό φυλάκιο Φαρμακονησίου, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, ευχαριστώντας τόσο τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας για την παρουσία του, όσο και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο, όπως είπε, διαφυλάσσει Αρχές και Αξίες του Έθνους, μα πρωτίστως τα σύνορά και την εθνική μας κυριαρχία.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις