Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάσος Επίσκεψη κλιμακίου γιατρών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Επίσκεψη κλιμακίου γιατρών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στην Ηρωική Νήσο Κάσο

130 προβολές

Επιτυχημένη  ήταν  η  επίσκεψη των γιατρών της  «Ανοιχτής Αγκαλιάς» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου. Τα ραντεβού πραγματοποιήθηκαν από τις 24/10 έως και τις 26/10 τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες.

Στο πλαίσιο της δράσης της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» πραγματοποιήθηκε στο νησί η επίσκεψη ιατρικού κλιμακίου που αποτελούνταν από Παιδίατρο, Ακτινολόγο Μαία, Γυναικολόγο, Ορθοπαιδικό, Οδοντίατρο, Οφθαλμίατρο και Παθολόγο.

Αγκαλιάζοντας με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, οι Εθελοντές γιατροί παρείχαν τις  υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιασμούς στον παιδικό πληθυσμό και ενημέρωση, σε όσους το είχαν ανάγκη.

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά», μη λησμονώντας τις ανάγκες των παιδιών σε ψυχαγωγία και παιγνίδι χάρισε, όπως πάντα, στιγμές γέλιου με παράσταση clown, διαδραστικά παιχνίδια και προσφορά δώρων στα παιδιά, που  παρακολούθησαν τα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Η πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού και Θρησκευμάτων και τη  σύμπραξη του ΓΕΝ/ΓΕΕΘΑ.

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου για άλλη μια χρονιά θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γιατρούς για την άψογη συνεργασία και την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του νησιού.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις