Αρχική upro Eπιτυχημένη η εκδήλωση (Έξυπνες πόλεις – ´Εξύπνα νησιά) του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας

Eπιτυχημένη η εκδήλωση (Έξυπνες πόλεις – ´Εξύπνα νησιά) του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας

173 προβολές
Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας διεξήχθη την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας zoom.
Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, το ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου επεδίωξε να ενημερώσει τους φορείς των νησιών του Νοτίου Αιγαίου για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες.
Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης με θέμα «Έξυπνες πόλεις – ´Εξύπνα νησιά» ήταν ο Υφύπουργος Ψηφιακής Διακυβέρνηση κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, που ανέδειξε το κυβερνητικό έργο της ψηφιακης μεταβασης της χώρας μας, ο κ. Βασίλης Νικολοπουλος, από τον Όμιλο Μυτιληνέος και ο κ. Χρήστος Καλλονιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου που επεσήμαναν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού στην καθημερινότητα των τοπικών μας κοινωνιών και οικονομιών.
Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του κ. Γεωργίου Στεργίου, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, και συμμετείχαν η κ. Μίκα Ιατρίδη, Βουλευτης Δωδεκανήσου, η κ. Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων, τα Στελέχη του Μητρώου, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
Όπως τόνισε και η Γεν. Συντονίστρια του Μητρώου Νοτίου Αιγαίου, τα νησιά πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής μετάβασης που επιτυγχάνεται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Την ερχόμενη Δευτέρα το ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου θα συνεδριάσει εκ νέου με συμμετέχοντες Βουλευτές από τα Δωδεκάνησα.
Μητρώο_Πολιτικών_Στελεχών_ΝΔ_ΝοτίουΑιγαίου
Ελένη Δ. Μαυρόγαλου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις