Αρχική Νέα Λέρου ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ

από 12nisospress
163 προβολές
Ενημερώνουμε τους κατοίκους του νησιού μας ότι, όπως πληροφορηθήκαμε, επιτήδειοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τηλεφωνικής εξαπάτησης επιχειρηματιών του νησιού μας, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.
Συγκεκριμένα, η απάτη έχει ως εξής:
Οι απατεώνες προβαίνουν σε παραγγελίες σχετικά με τη γραφική ύλη των σχολείων προσποιούμενοι Προέδρους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Λέρου αναφέροντας ότι ο Δήμαρχος είναι ενήμερος για αυτή την συναλλαγή.
Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή των πολιτών να μη δίνουν προσωπικά τους δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή να καταθέτουν χρήματα, αλλά να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.
Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τις οικονομικές συναλλαγές τους με αγνώστους και να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου σε περίπτωση ύποπτης επικοινωνίας με αγνώστους.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις