Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Επαύθη αντιδήμαρχος της Πάτμου

Επαύθη αντιδήμαρχος της Πάτμου

297 προβολές

Νύχτα καρατομήθηκε από το αξίωμά του ο κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Παιδείας και Αθλητισμού από τον δήμαρχο Πάτμου κ. Λευτέρη Πέντε.

Και όταν λέμε νύχτα εννοούμε νύχτα, διότι μετά τις 9 το βράδυ  της Τρίτης 11 Μαΐου  απεστάλη  επιστολή στους δημοτικούς συμβούλους που τους ενημέρωσε για την απόφαση και τα επιχειρήματά του να παύσει από αντιδήμαρχο τον συναίτερό του στην πλειοψηφία της νέας δημοτικής αρχής.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές και ήταν αναμένομενο ότι ένας από τους δύο θα προέβαινε είτε σε ανεξαρτητοποίηση είτε σε αποπομπή.

Απ’ όσο πληροφορούμαστε το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του αντιδημάρχου σε  πανελλαδικό κανάλι σχετικά με το Πάσχα και τη λειτουργία των εκκλησιών μεν και η διαφοροποιημένη πρότασή του για τον ορισμό μέλους στη Δ.Ε. Κέντρου Υγείας Πάτμου δε.

Μετά  την εξέλιξη αυτή,  περιμένουμε πώς θα αντιδράσει,  ο κ. Τσαμπαλάκης του οποίου η παράταξη «Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» συμπορεύτηκε με τις  άλλες δύο εκλεγμένες δημοτικές συμβούλους με τον κ. Πέντε στις εκλογές του 2019,   για να κερδίσουν τη δημαρχία και ανταποδοτικά έλαβε την σχετική αντιδημαρχία.

Aπό το “Patmos Times”

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις