Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ ζήτησε ο δήμαρχος Ρόδου από τον υπουργό κ. Σταϊκούρα

Επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ ζήτησε ο δήμαρχος Ρόδου από τον υπουργό κ. Σταϊκούρα

140 προβολές

 

Την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ ζήτησε ο δήμαρχος Ρόδου από τον υπουργό κ. Σταϊκούρα. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Καμπουράκης, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών, ανέφερε τα εξής: 

Την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στη Ρόδο και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου ζητήσαμε από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, στην συνάντηση που είχαμε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Παρουσία βουλευτών της Δωδεκανήσου, των Αντιδημάρχων Στράτου Καρίκη και Κώστα Ταρασλιά συζητήσαμε την πορεία της τοπικής οικονομίας, την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης και τις επιπτώσεις από την πανδημία COVID-19, που έχουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και ο κλάδος της εστίασης, ζητώντας την στήριξη των επαγγελματιών.

Όλοι επισημάναμε την αναγκαιότητα αυστηρής τήρησης των υγειονομικών μέτρων και της αύξησης του ποσοστού των εμβολιασμένων πολιτών της Ρόδου, για να πετύχουμε το τείχος ανοσίας που απαιτείται, προκειμένου να μην χαθεί και η φετινή τουριστική χρονιά.
Επίσης, στην συνάντηση τονίστηκε, πως πρέπει άμεσα να ανοίξει η πλατφόρμα για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών, που ψηφίστηκε και δίνει την δυνατότητα των 100 δόσεων.

 

 ΠΗΓΗ: .rodiaki.gr

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις