Αρχική upro ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Ανακοίνωση για την εκλογη του Δ,Σ -ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ

ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Ανακοίνωση για την εκλογη του Δ,Σ -ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ

141 προβολές
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες.
ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για την ιδιαίτερα τιμητική σας ψήφο στις πρόσφατες εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και πρωτίστως για την διαχρονική εμπιστοσύνη, που δείχνετε στον συνδυασμό μας. Η πανδημία Covid-19 επέφερε εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις στην καθημερινότητα μας και κατ’ επέκταση στον εργασιακό μας βίο και συνέπεσε χρονικά με την τελευταία μας θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας. Όλο αυτό το διάστημα τηρήσαμε απαρέγκλιτα την αρχή της νομιμότητας των νέων δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία, προσπαθώντας να συμβάλουμε στην διαφύλαξη της υγείας των συναδέλφων και κατ’ επέκταση της δημόσιας υγείας στο νησί μας. Ήμασταν όμως εκεί που έπρεπε και δεν λείψαμε ούτε λεπτό απ’ το πλευρό συναδέλφων και ασθενών όταν και όποτε υπήρχε ανάγκη. Και δεν ήταν λίγες οι φορές αυτές, αφού το νησί μας δοκιμάστηκε ιδιαίτερα.
Σ’ αυτή την εκλογική δοκιμασία η ομάδα μας έδωσε έναν έντιμο αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, κλίμα συνεργασίας σύμπνοιας και ενότητας, μακριά από ίντριγκες και δολοπλοκίες, που ως τακτικές άλλωστε δεν μας χαρακτηρίζουν, και εξασφάλισε για 3 συνεχόμενη φορά ένα καθαρό έστω και οριακό νικητήριο αποτέλεσμα που διαμορφώνεται ως εξής:
Για το Δ,Σ -ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ :
Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων: 113 ψήφους και 4 έδρες.
Δράση Υγειονομικών Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου: 112 ψήφους και 4 έδρες .
Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων Κ.Θ. Λέρου: 32 ψήφους και 1 έδρα .
Για την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. :
Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων: 112 ψήφους και 2έδρες.
Δράση Υγειονομικών Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου: 100 ψήφους και 2 έδρες .
Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων Κ.Θ. Λέρου: 32 ψήφους και 1 έδρα .
Λόγω ενστάσεων που έχουν υποβληθεί τα πρακτικά των εκλογών με το επίσημο εκλογικό αποτέλεσμα θα αναρτηθούν αύριο.
Συναισθανόμενοι το ιδιαίτερο βάρος και την ευθύνη που μας δίνει το εκλογικό αποτέλεσμα, δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε στο πλευρό των συναδέλφων μας, προσηλωμένοι στις αρχές, που απορρέουν απ’ τις ηθικές μας αξίες και τους καταστατικούς σκοπούς της Ένωσης Εργαζομένων του Κ.Θ.-Γ.Ν-.Κ.Υ. Λέρου.
Ευχαριστούμε και πάλι, όλες και όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους την ομάδα μας, ακόμα και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, αλλά συμμετείχαν σε αυτή την κορυφαία εκδήλωση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Με εκτίμηση
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις